1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

News

Executivul american care a trecut cu succes prin multiple recesiuni în cariera vine în România

Obişnuim să îi considerăm eroi ai mediului de afaceri pe aceia care au reuşit să treacă prin recenta criza economică şi au găsit calea de urmat pentru a-şi scoate companiile din impas. Dar ce aţi spune despre un om care a trecut succesiv prin mai multe crize economice de-a lungul carierei sale?

01 apr, 2015 | ECONOMICA.net

John E Pepper Jr., un astfel de om, care a reusit nu numai sa traverseze cicluri de business cu suisuri si coborasuri, ci si sa gaseasca de fiecare data resurse pentru a reinventa companiile pe care le-a condus ca sa exploateze oportunitatile post-criza, vine in Romania la invitatia Wave Division, liderul pietei de consumer engagement si va impartasi din exprientele sale in cadrul conferintei “What Really Matters - A conversation with John E. Pepper Jr.: Ensuring sustainable profitable growth for your business”, din 29 April, 2015, 9:30, desfasurata la Athenee Palace Hilton Bucharest. 

Cu aceasta ocazie, va fi lansata si traducerea in limba romana a cartii sale “What Really Matters”.

Nu rata un eveniment expeptional si exclusiv cu doar 100 de locuri disponibile, preturi promotionale pana in data de 6 Aprilie 2015!

Eveniment realizat cu sprijinul: Procter & Gamble, Happy Tour, Flanco, Athenee Palace Hilton Bucharest, Tiriac Auto.
Mai multe detalii pe www.johnpepper.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO