Expertul Batiste – rapiditate şi eficienţă

Brandul britanic Batiste este cunoscut la nivel mondial pentru crearea mijloacelor de curăţare rapidă a părului – gama de șampoane uscate. Acestea sunt la mare căutare, atât în rândul celor mai renumiți stiliști europeni, cât și al consumatorilor care își cunosc valoarea timpului și doresc să arate mereu minunat.
Economica.net - mar, 18 feb. 2020, 09:16
Expertul Batiste - rapiditate şi eficienţă

Primele șampoane uscate au apărut în Europa în anii ’70, iar acest lucru a fost un progres în lumea frumuseții. Inițial, Batiste a făcut parte din seria Schwarzkopf și o varietate de produse pentru păr au apărut sub acest brand. Ulterior, el a fost cumpărat de americanii CHURCH & DWIGHT, iar șampoanele clasice au fost eliminate.

Sursa: https://pixabay.com/

Despre legendarele șampoane Batiste

Șampoanele uscate au fost create înainte de Batiste. Cu toate acestea, erau incomode în folosință, fiind aplicate inegal. Pentru a rezolva această problemă, inginerii companiei au propus utilizarea flacoanelor sub formă de spray. În plus, preparatul era aromat. Singurul dezavantaj al acestor produse cosmetice a fost faptul că includea un sorbent natural sub formă de praf de orez cu amidon, care era prea vizibil pe fibrele întunecate. Astăzi, compania produce o serie de produse pentru diferite culori de păr. Datorită acestor șampoane, este posibil procesul fără apă și uscare, pentru a-ți face șuvițele curate în câteva minute, ci și pentru a camufla rădăcinile inestetice.
Dar nu uitați, acest remediu este un ajutor de urgență, nu este un produs de igienă și nu ar trebui să îl utilizați prea des. Această soluție vă ajută la menținerea unui aspect atrăgător în caz de urgență.

Sortimentul Batiste

Seria Care
Șampoanele de îngrijire vă permit să îndepărtați secrețiile sebacee în exces și să curățați buclele. Este proiectat pentru uz curent și include extract de arginină și migdale. Datorită formulei sale, seria oferă părului o strălucire și o rezistență sănătoasă.

Sursa: https://pixabay.com/

 

Dry shampoo color
Această linie ține cont de necesitățile persoanelor cu diferite culori ale părului. Colecția include șampoane uscate pentru păr brunet, blond și persoanele cu părul de culoare șaten. Datorită unui șampon uscat corect, rădăcinile firelor pot fi tonifiate, oferindu-le un aspect bine îngrijit, fără a utiliza agenți de oxidare.
Acestea vă permit să vă pregătiți rapid pentru un eveniment sau o vacanță importantă. Cel mai popular din gamă este un șampon conceput pentru deținătorii de păr foarte întunecat. Curăță ușor firele până la capete chiar și când e foarte cald.

Acum puteți selecta și cumpăra culoarea uscată Batiste în nuanța de care aveți nevoie.

Fragrance- arome pentru orice preferință
Batiste oferă șampoane cu o gamă bogată de parfumuri. Colecția conține produse cu note dominante, precum cea de trandafiri. De asemenea, brandul oferă compoziții multi-aromatice, în care puteți simți note de lemn de santal, nucă de cocos, pepene galben, dulceață tropicală sau aroma de zmeură, căpșuni, vanilie.

Seria Stylist
Volumul luxos și stilul de înaltă calitate datorită fixării fiabile reprezintă un mare beneficiu pentru avantajele incontestabile ale remediilor Stylist. Pentru a crea o coafură frumoasă și magnifică, fără ajutorul unui specialist, este suficient să ai o oglindă și un perie în mână.

 Sursa: https://pixabay.com/

 

Cum funcționează șamponul uscat?
În timpul mișcărilor de masaj lejer, șamponul uscat pătrunde în structura părului, absoarbe impuritățile și grăsimile. Aplicați la rădăcini la o distanță de aproximativ 30 cm, apoi trebuie să distribuiți consistența cu degetele pe toată lungimea, excesul de soluție este pieptănat cu un pieptene. Buclele dvs. devin catifelate, purificate și dobândesc miros de prospețime.

Te-ar mai putea interesa și
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari,......
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni de majorare a capitalului social
Distribuitorul de carburanți JT Grup Oil scoate la vânzare 10.000.000 de acțiuni ordinare noi, emise în urma unei operațiuni ...
JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal ...