1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Fabrica Adient Trim Ploieşti, care face tapiţerii auto pentru Mercedes şi BMW, îşi extinde echipa şi recrutează 200 de angajaţi

Adient Trim Ploiești, companie specializată în fabricarea de tapițerii auto, își consolidează capacitatea de producție și angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut. 

25 sep, 2020 | | ECONOMICA.net

Campania de recrutare a fost inițiată în urma unei creșteri a volumelor, odată cu revenirea pieței auto.

Pe lângă un salariu atractiv, compania spune că angajații beneficiază de prime, bonusuri de performanță, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% și spor pentru ore de noapte.

,,Fabrica Adient Trim Ploiești este un reper în materie de performanță și profesionalism, ceea ce ne-a permis să mergem înainte, chiar dacă am trecut printr-o perioadă dificilă. Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Clienții noștri au încredere în noi și se bazează pe produsele de calitate pe care le realizăm - drept urmare, avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei," a spus Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

Adient Trim Ploiești are în prezent peste 1.800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO