Compania Prysmian face angajări și inaugurează în Slatina un centru pentru pregătirea viitorilor salariați

Compania Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa, a anunțat marți că dezvoltă noi proiecte ce vor oferi locuri de muncă prin oportunitățile de dezvoltare locală, regională și cele de la nivelul întregului grup.
Ion Dobreanu - mar, 15 feb. 2022, 16:37
Compania Prysmian face angajări și inaugurează în Slatina un centru pentru pregătirea viitorilor salariați

Aceste noi oportunități de dezvoltare sunt cele mai avansate tehnologic din piața globală de excelență IT, se precizează în comuniatul transmis de societate.

În 2022 Prysmian Slatina va putea îngloba un mare număr de talente, fie pentru a ajuta la dezvoltarea organizațiilor locale sau pentru a susține proiectele internaționale.

Fabrica Prysmian din Slatina, unde se produc cabluri speciale cu aplicații în industrii diverse și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură, are în permanență posturi disponibile pentru persoanele care doresc o carieră în domeniul infrastructurii de comunicații IT. La Slatina, Prysmian are două fabrici, una de telecom și una de energie, cu un total de peste 1200 de angajați.

”Suntem deschiși în permanență pentru noi angajați. Mai ales în această perioadă susținem comunitatea locală prin deschiderea unor noi posturi de muncă în cadrul fabricii noastre. De asemenea în perioada următoare dorim să organizăm și un târg al locurilor de muncă, pentru ca viitorii noștri colegi să primească răspunsuri la întrebările lor, chiar de la oamenii care lucrează în fabrică. Astfel vor putea cunoaște mai multe despre modul de lucru, dar și vor putea găsi mai ușor jobul care li se potrivește”, a declarat Giancarlo Esposito, director de Resurse Umane la Prysmian România.

 

Oportunități de angajare la fabrica Prysmian din Slatina

În prezent la fabrica Prysmian din Slatina sunt deschise mai multe poziții de recrutare. Printe acestea sunt deschise poziții de:

– SAP / IT Developers
– Production Engineers/Managers
– R&D Engineers
– Quality Engineers
– HSE Engineers
– Logistics Engineers
– Electricians
– Fitters
– Electrical Engineers
– Forklift Drivers
– Rotating Shift Machine operators
– Quality Specialists.

Persoanele interesate pot trimite cv pe adresa [email protected] sau pot afla mai multe detalii accesând pagina https://ro.prysmiangroup.com/cariere/vino-in-echipa-noastra.

Centru de excelență la Slatina

Prysmian va deschide în Slatina un centru de excelență. Aici, viitorii specialiști și dezvoltatori de soluții SAP sau dezvoltatori IT, electricieni, ingineri și inspectori de calitate se vor putea pregăti la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atat, personalul ce se va putea pregăti la acest centru de excelență va putea accesa diferite programe și oportunități din cadrul întregului grup Prysmian.

”Suntem încântați că putem deschide la Slatina un centru de excelență și că aici putem pregăti viitori specialiști ai fabricilor noastre. În această perioadă extrem de incertă atât pe piața muncii, cât și din punct de vedere al forței de muncă, Prysmian mărește nivelul producției la fabrica din Slatina.

Platforma industrială necesită dezvoltare permanentă, iar pentru acest lucru avem nevoie de specialiști care să lucreze cu noi pentru clienți din lumea întreagă”, a declarat Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.

Fabrica Prysmian din Slatina, specializată în producția de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură, are în permanență posturi disponibile pentru persoanele care doresc o carieră în domeniul infrastructurii de comunicații IT.

Despre Prysmian Group

Grupul Prysmian este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici. Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Acesta operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecomunicațiilor, Grupul produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date, oferind o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate. Prysmian este o companie publică listată pe Bursa italiană la indicele FTSE MIB.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...