1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Facebook începe să aibă probleme. Nu mai este cel mai popular site printre adolescenţi

După luni întregi de speculaţii, Facebook a confirmat în sfârşit faptul că înregistrează o scădere a numărului de utilizatori tineri, scrie Mashable

10 noi, 2013 | ECONOMICA.net

Dacă anul trecut Facebook era considerat cel mai popular site printre utilizatorii cu varste între 12 şi 15 ani, anul acesta The Futures Company a demonstrat în cadrul unui studiu aplicat pe 4000 de persoane că doar 41,6% din tinerii cu vârste cuprinse între 12-15 ani mai susţin că Facebook este website-ul lor favorit. Studiu le cerea respondenţilor să facă o listă cu cinci site-uri favorite.

Cel mai popular site printre tinerii din întreaga lume, indiferent de categoria de vârstă, este în momentul de faţă YouTube, adică 50% din persoanele intervievate, spre deosebire de Facebook, cu 45.2%.

Celelalte site-uri incluse pe listă sunt Amazon - 27.8%, Twitter - 19.5%, Yahoo - 12.1%, eBay - 10.7% şi Tumblr 12.3%.

Citeste si: De ce renunţă internauţii la contul de Facebook

Facebook continuă să fie însă site-ul favorit al persoanelor care au peste 20 de ani, spun asta 55% din participanţii la studiu.


Un număr mai mic de utilizatori adolescenţi nu reprezintă un trend bun pentru Facebook. Efectele reducerii interesului lor pentru Facebook nu se vor simti doar intr-un deceniu, deoarece scaderea sustinerii tinerilor poate reduce sansele de extindere ale retelei sociale si poate afecta serios pretul actiunilor companiei.

Citeste si: Twitter detronează Facebook în rândul adolescenţilor americani - studiu

Facebook testează o nouă versiune a aplicaţiei Messenger pentru Android. Cum va arăta

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO