1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Facebook la iCEE Fest: UPGRADE 100: Telefoanele au devenit locul unde locuim cultural

Telefoanele mobile sunt indispensabile vieții moderne și sunt studii care spun că un om verifică telefonul de zeci de ori într-o singură zi, iar Facebook-ul este accesat, în medie, de 15 ori pe zi de către un singur utlizator. Prezentă la iCEE Fest: UPGRADE 100, Christina Keller, de la Facebook spune că telefoanele mobile au devenit locul în care oamenii "locuiesc cultural".

13 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

"Telefoanele au devenit unde locuim cultural. Este poarta către viața noastră", a spus Christina Keller.

Speakerii Facebook, acestia se vor axa, în prezentările lor din cadrul festivalului pe două direcții strategice importante: prima legată de viziunea generală si viitorul platformelor care trec, azi, prin transformări importante din dorința de a pune în centru protecția datelor personale, si prin workshopuri adresate specialistilor care vizează generarea de conversii si vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook.

Keller a prezentat și explicat experiențe ale mai multor parteneri care au obținut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziție de gigantul global. Printre aceștia se numără Nike, Red Bull și Tommy Hilfiger.

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 are loc joi și vineri în București, la mall Băneasa. Noul concept al festivalului iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet și tehnologie precum și giganți globali ai industriei digitale.

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO