1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Facebook lansează astăzi un nou design pentru News Feed

Astăzi, reţeaua de socializare Facebook va prezenta noul design al news feed-ului. Există zvonuri că Facebook lucrează şi la un nou design pentru Timeline.

06 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Facebook a anunţat la începutul săptămânii că, astăzi, 7 martie, ora 10.00 AM (ora 20.00 în România), va prezenta noul design pentru NewsFeed, conform celor de la Vibe. Evenimentul va avea loc în California, la Menlo Park.

Facebook a suferit ultima schimbare majoră în 2011, când a trecut la Timeline şi a lansat si opţiunea ce permite utilizatorilor să îşi organizeze informaţiile din News Feed în funcţie de - cele mai importante sau cele mai recente date. Toate profilurile reţelei au trecut în mod automat la acest nou layout abia în 2012.

 

Potrivit unei surse interne din cadrul Facebook, citată de TechCrunch, noul News Feed va beneficia de mai multe taburi dispuse orizontal în care vor fi expuse feed-urile aferente fiecărei secţiuni - Top Stories - Most Recent - Photos - Music. De asemenea, cu noul design imaginile postate de utilizatori vor fi mai mari. Mai mult, relatează sursa citată, Facebook va lansa astăzi şi o nouă variantă complet schimbată pentru terminalele mobile.

 

 

Sursa foto: techcrunch.com

 

 

Reamintim faptul că la sfârşitul săptămânii trecute au fost postate pe internet imagini cu modul în care ar putea fi schimbat şi actualul Timeline. Noul design este deja activ în Noua Zeelandă şi este complet schimbat.

Bara de instrumente este cea care a suferit cea mai drastică schimbare. Mai concret, în locul unde erau căsuţele cu poze ale secţiunilor Friends, Photos, Maps şi Likes, acum se află doar butoanele text About, Friends, Photos şi More.

De asemenea, căşuţa pentru postare este mutată din partea stângă în partea dreaptă, în timp ce informaţiile despre utilizatori vor fi aranjate cu totul altfel sub poza de profil. Mai multe imagini aici 

 

 

Citeşte şi Facebook pregăteşte un nou Timeline. Vezi aici cum arată FOTO

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO