1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

IT&C

Facebook schimbă din nou algoritmul - Cum vor fi afectaţi utilizatorii

Nimeni nu vrea să vadă postările unui brand în detrimentul celor ale propriilor prieteni, mai ales când există mai multe căi de a obţine „ofertele” pe care le popularizează pe reţelele de socializare.

22 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Pentru a restabili echilibrul, Facebook a anunţat că va reconfigura News Feed-ul astfel încât să afişeze conţinut de la prietenii apropiaţi, ceea ce ar putea „deprioritiza” postările venite de la paginile comerciale.

Alte ajustări includ şi ponderarea limitei postărilor afişate, de la un singur prieten, în feed-ul persoanelor care au conţinut puţin, cât şi limitarea afişărilor care indică faptul că un prieten a dat Like sau a comentat la o postare, pentru a face loc conţinutului pentru care manifeşti interes.

Combinate, aceste actualizări, ca şi cele dinaintea acesteia, ar putea reduce vizibilitatea în feed a Paginilor. În vreme ce afişarea mai multor postări de la prieteni poate face, pe termen lung, experienţa pe Facebook mai benefică pentru utilizator, este o lovitură destul de grea pentru afaceri care au făcut din Facebook o sursă de trafic importantă.

Pentru afaceri şi publicaţiile online asta înseamnă că va trebui să lucreze mai mult pentru a crea conţinut cu adevărat de calitate, conţinut pe care utilizatorii să îl dorească în feed-ul lor, fie vor fi nevoiţi să investească bani în promovarea postarilor.

Vezi care este interesul Facebook şi unde se plasează el, pe Noobz.ro

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO