1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Familia Sărmășan scoate pentru a treia oară la vânzare hotelul Prinţul Vânător din Turda şi cere 2,5 mil. euro

Complexul turistic Prințul Vânător din Turda, de 1.700 mp, a fost scos la vânzare pentru a treia oară de soții Adrian și Csilla Sărmășan, proprietarii hotelului. Proprietarii cer 2,5 milioane de euro, după ce inițial s-au cerut 6,5 milioane euro în 2012 și 3,4 milioane euro în 2016.

28 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Complexul de 1.500 mp a fost scos la vânzare de Artmark Historical Estate și include un hotel cu 18 camere, amplasat la cateva minute de Castrul Roman și Parcul Municipal din Turda.

Sala mare are mai multe zone amenajate diferit: Coliba Haiducilor, restaurant cu specific vânătoresc, Casa țărănească, realizată în întregime din lemn de stejar de către meșteri maramureșeni, Castelul lui Dracula, construit din piatră naturală, cu ferestre din țepe și Terasa Turda.

Terasa Castelului este cioplită în lemn de meșteri maramureșeni – aici se servesc preparate renumite din vânat, dar și alte specialități culinare românești sau internaționale.

Complexul are și grădină japoneză, dar și fântână construită din pietre de râu, cu apă curgând în jurul unui mic castel din piatră aflat în mijlocul său.

În fine, crama are o capacitate de 100 persoane și este creată pentru degustări de vinuri.

Compleul hotelier Prințul Vânător are 1.700 mp suprafață utilă și e construit pe un teren de 1.200 mp.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO