Fără cozi la ghişeu – Taxele şi impozitele locale în Sectorul 4 pot fi plătite în peste 4.000 de puncte din toată ţara

Contribuabilii din Sectorul 4 al Capitalei au la dispoziție pentru achitarea taxelor şi impozitelor locale, pe lângă sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 mai multe opţiuni. 
Economica.net - lun, 25 feb. 2019, 13:37
Fără cozi la ghişeu - Taxele şi impozitele locale în Sectorul 4 pot fi plătite în peste 4.000 de puncte din toată ţara

Programul „Fără cozi la ghişeu” demarat de Primăria Sectorului 4 aduce mai multe modificări în domeniul colectării impozitelor şi taxelor locale.

Pe lângă punctele aflate în str. Nițu Vasile nr.50-54; Calea Șerban Vodă nr.43 și str. Străduinței nr.1 – , locuitorii din Sectorul 4  au mai multe modalități de plată online, sau la distanță, după cum urmează:

La secțiunea “Cereri tip”, puteți descărca formularul F-16: Cerere alocare user şi parolă E-TAX;

Transmiteți cererea completată însoțită de copia actului de identitate, certificată ”conform cu originalul”, pe adresa de e-mail [email protected] și așteptați primirea credențialelor (”utilizator” și ”parolă”). După primirea acestora reveniți pe www.online.dgitl4.ro, pentru a efectua plata prin logarea în contul dumneavoastră;

Puteți trimite toate documentele necesare exclusiv online. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe baza de carduri bancare.

  • PRIN GHISEUL.RO 

Dacă nu aveți deja cont și parolă de acces, puteți solicita datele de acces în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor, prin confirmarea identității cu ajutorul unui card bancar la secțiunea “Vreau cont”, de pe pagina de internet www.ghiseul.ro. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola vor fi trimise pe adresa de email indicată de utilizator.

  • PRIN PESTE 3.700 DE AUTOMATE DIN REȚEAUA SELFPAY

Pentru a-și putea achita impozitele, taxele și amenzile, locuitorii sectorului 4 pot plăti la orice stație de plată SelfPay de oriunde din țară, doar pe baza cărții de identitate, sau a înștiințării de plată pe care au primit-o de la DGITL Sector 4.

Sistemul SelfPay este găzduit într-o infrastructură securizată privată, cu capacitate de procesare de până la 1.000 de tranzacții pe secundă. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate. 

  • PRIN 100 DE STAȚII DIN REȚEAUA WESTACO

Rețeaua Westaco Express din benzinăriile OMV Petrom încasează taxele și impozitele locale din Sectorul 4, în baza actului de identitate al contribuabilului. 

  • PRIN DIRECT DEBIT 

Debitare directă prin intermediul conturilor și/sau cardurilor deschise la Raiffeisen Bank, avantajul cel mai important fiind acela că banca plăteşte în locul dumneavoastră, fără a percepe comision. 

Pentru a plăti impozitele și taxele locale prin metoda debitării directe este necesar să vă deplasați la banca comercială Raiffeisen Bank în vederea ridicării și semnării unui contract de mandat privind plata prin debitare directă. Asigurarea resurselor financiare în conturi și/sau carduri necesare acoperirii debitelor fiscale datorate este următoarea condiție pentru realizarea debitării directe. După etapele arătate banca va face plata debitelor fiscale în mod automat, la data scadentă, în numele dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa și
Chirițoiu: Mi-e frică de firmele primăriilor, serviciile s-ar putea să devină monopoluri leneşe şi scumpe
Chirițoiu: Mi-e frică de firmele primăriilor, serviciile s-ar putea să devină monopoluri leneşe şi scumpe
Actuala criză a gunoaielor din Sectorul 1 va întări tendinţa primăriilor de a renaţionaliza serviciile municipale, iar aceste servicii ar putea deveni monopoluri leneşe şi scumpe, a declarat......
Peste 960.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni şi marţi în România
Peste 960.000 de doze de vaccin Pfizer ajung luni şi marţi în România
Peste 960.000 de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech vor ajunge luni şi marţi în România, a informat, duminică, Comitetul ...
Liderii G7 se pun de acord asupra unei abordări mai dure faţă de China
Liderii G7 se pun de acord asupra unei abordări mai dure faţă de China
Grupul G7, al celor mai industrializate şapte state, a convenit duminică, în ultima zi a summitului din Cornwall, sudul ...
Transportul portuar maritim a scăzut cu 3,1% în primul trimestru din 2021
Transportul portuar maritim a scăzut cu 3,1% în primul trimestru din 2021
Transportul portuar maritim a înregistrat în primul trimestru din 2021 o scădere cu 3,1% comparativ cu perioada similară ...