1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Farmec deschide în Salonic primul magazin de brand din afara României

Producătorul român de cosmetice Farmec Cluj-Napoca deschide în Salonic (Grecia) primul magazin de brand din afara României, informează compania.

14 iul, 2014 | Agerpres

Magazinul dedicat consumatorilor din piaţa elenă păstrează conceptul centrului modern inaugurat în octombrie 2013 la Cluj-Napoca.

'Produsele Farmec sunt apreciate în rândul consumatorilor greci, iar Salonic este cel de-al doilea oraş ca mărime din Grecia, un centru universitar important şi fosta Capitală Europeană a Culturii din 2007. Acestea sunt argumente valoroase care ne determină să credem că oraşul Salonic este foarte potrivit pentru a găzdui primul magazin de produse exclusiv Farmec din Grecia', a spus Mircea Turdean, directorul general al Farmec.

Magazinul din Salonic este primul de acest fel din Grecia, urmând ca în perioada imediat următoare, conform strategiei partenerului elen, firma G2D SPC, Farmec să continue deschiderea de noi magazine partenere de brand şi în alte localităţi importante.

Produsele Farmec sunt prezente pe piaţa elenă şi în SPA-urile anumitor hoteluri, unde sunt folosite în cadrul tratamentelor de înfrumuseţare oferite clienţilor.

Produsele companiei Farmec ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.

Farmec a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 138 milioane lei, cu 14% mai mare faţă de cele 121 milioane lei raportate în anul precedent. Reprezentanţii companiei pun acest rezultat pe seama investiţiilor realizate în ultimii ani şi a produselor lansate în 2013. Farmec este o companie cu acţionariat sută la sută românesc.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO