1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Festivalul UPGRADE 100, fostul iCEE.fest, amânat pentru 1-2 octombrie

Festivalul UPGRADE 100 – cel mai mare eveniment dedicat transformărilor generate de tehnologie și internet organizat în România, cunoscut până anul trecut ca iCEE.fest -, se amână din luna iunie pentru 1 și 2 octombrie. Timp de opt ani de zile a fost organizat neîntrerupt în luna iunie.

19 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

"Pandemia si starea de urgență - fapt care afectează furnizori, linii aeriene, speakeri și bugetele companiilor participante, în general - ne obligă să renunțăm pentru prima dată în cei 8 ani de la prima ediție la organizarea festivalului în luna iunie și să amânăm UPGRADE 100 Festival pentru datele de 1 și 2 Octombrie 2020", arată organizatorii.

Locația rămâne aceeasi: Grand Cinema & More - Băneasa Shopping City.

Începând de astăzi, accesul în aplicația UPGRADE 100 și în Virtual Festival este oferit gratuit, doar pe bază de user și parolă. În platformă vor fi organizate și „evenimente” live dedicate, primul fiind chiar pe tema pandemiei globale COVID19 și a modului în care tehnologia poate accelera lupta împotriva acestuia, dar şialte subiecte de actualitate, precum viitorul muncii.

Totodată, platforma de știri UPGRADE 100 Live are un nou design, începând de azi. Organizatorii au mai anunțat că festivalul din acest an va fi format din 3 evenimente distincte: Marcom, Disruption si Startups.

Organizatorii fac apel la companiile sponsor, dar şi la persoanele care au achiziţionat deja un bilet, să nu renunţe. Însă, dacă acest lucru nu este posibil, vor restitui investiţia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO