1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

Finanţare de 185.000 de euro pentru start-up-ul proptech românesc Bright Spaces

Bright Spaces, o soluție adresată domeniului property tech și dezvoltată de un start-up românesc, a primit finanțare de 185.000 euro pentru dezvoltare și implementare. Finanțarea a fost coordonată de compania Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, avându-i alături pe Growceanu Angel Investment și pe Ilinca Păun.


14 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Bright Spaces este o platformă digitală de leasing și management al spațiilor comerciale și urmează să fie lansată în primăvara anului viitor. Aceasta va optimiza fluxurile și generarea de lead-uri noi, cât și companiilor care închiriază spațiile, printr-o interfață ușor de utilizat, în care se pot vedea istoricul de închiriere și fluxurile procesului: listare, ofertare, contractare, plată, management, business intelligence.

Sparking Capital este compania care a coordonat procesul de finanțareși este un fond cu capital de risc constituit din surse private. Fondul face investiții de tip pre-seed și seed în companii inovatoare din segmentele property tech, marketplace, marketing tech, transformare digitală  și sustenabilitate.

 „Investiția în Bright Spaces confirmă interesul nostru pentru verticala property-tech. Suntem încântați să anunțăm o nouă investiție într-o echipă ambițioasă, ce are potențialul de crea un produs inovator. Alături de investiția financiară, Sparking Capital contribuie efectiv prin expertiză, mentorat și networking la dezvoltarea multidimensională și scalarea internațională a companiilor în care se implică. Ne bucură și asocierea cu alți investitori din România și considerăm că ecosistemul antreprenorial românesc se află pe un drum bun”, spune Cristian Negruțiu, partener Sparking Capital.

Alături de Sparking Capital, Investiția în platforma Bright Spaces este susținută de asemenea și de partenerii Growceanu Angel Investment și Ilinca Păun, Business Angel.  Growceanu reunește un grup de investitori tip business angel, activ în Timișoara și vestul României, cu focus pe zona startup-urilor high-tech. Ilinca Păun este un investitor cu 18 ani de experiență în domeniul real estate. În prezent, Ilinca Păun este fondator și CEO la The Entrepreneurship Academy, facultate de business în parteneriat cu Team Academy Olanda și investitor Impact Hub.

Soluția proptech Bright Spaces a fost prezentată pentru prima oară în cadrul evenimentului  Real Estate Hackathon, primul hackathon de real estate din Europa, organizat în primăvara acestui an la București, de Proptech România.

Asistența juridică a tranzacției a fost asigurată de casele de avocatură Boanță, Gîdei și Asociații și DLA Piper Dinu.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO