1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Finanţele fac spot pentru Loteria bonurilor fiscale. "Să fie ideea că lucrurile se pot schimba şi pot evolua spre bine"

Finanţele au lansat o licitaţie pentru crearea unui spot tv de 30 de secunde în care vor să promoveze loteria fiscală. Conducerea Ministerului a cerut ca viitoarea reclamă să genereze ideea că lucrurile se pot schimba şi pot evolua spre bine.

09 mar, 2015 | | ECONOMICA.net

Ministerul Finanţelor cheamă producătorii să facă oferte pentru un spot tv de promovare a Loteriei bonurilor fiscale, pentru care statul e dispus să plătească până la 110.000 de lei făsă TVA, arată anunţul de licitaţie.

Oficialii vor ca spotul să aibă un limbaj accesibil publicului larg şi să fie "atractiv şi dinamic". De asemenea insistă să nu fie similar altor campanii de până acum, fie ele publice sau private.

"Pe fondul unor fenomene negative, cum sunt corupţia, evaziunea fiscală şi economia subterană, accentuată (accentuate - n.r.) de un discurs media care abundă de exemple negative, este necesar ca în construcţia mesajului să se (...) pună accent pe conotaţii pozitive care să genereze ideea că lucrurile se pot schimba şi pot evolua spre bine", cer şefii din Finanţe.

Ei vor şi un spot radio, pe care sunt dispuşi să dea 20.000 de lei fără TVA care, cităm, să aibă un ton general atractiv, optimist, apropiat de ascultător şi persuasiv.

Licitaţia s-a încheiat astăzi, urmând să se anunţe în scurtă vreme câştigătorul.

La prima extragere ocazională a loteriei bonurilor fiscale, care va fi organizată a doua zi de Paşte, pe 13 aprilie, vor participa bonurile fiscale emise între 2 februarie şi 28 martie, fondul de premiere alocat fiind de 1 milion de lei.

Fondul de premiere se va majora cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal.
Loteria bonurilor fiscale va consta în extrageri lunare sau ocazionale a bonurilor primite de cumpărători şi cu posibilitatea ca, din martie, un client să aibă dreptul să nu achite produsul selectat sau consumat dacă nu a primit bon fiscal de la comerciant.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO