1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Finanţele vor să împrumute 500 de milioane de lei de la băncile comerciale, pe un an

Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ organizează, joi, o licitaţie pentru o emisiune de certificate de trezorerie, cu scadenţa la un an, prin care vrea să împrumute 500 de milioane de lei de la băncile locale, potrivit programului de împrumuturi pentru luna septembrie al MFP.

04 sep, 2014 | Agerpres

MFP a planificat împrumuturi de 3,07 miliarde lei de la băncile comerciale locale, în luna septembrie, din care 2,8 miliarde lei prin şapte licitaţii de certificate de trezorerie şi obligaţiuni de stat, iar 270 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Potrivit prospectelor de emisiune, MFP va organiza o licitaţie de certificate de trezorerie cu discount, pe 4 septembrie, şi o alta pe 25 septembrie, fiecare în valoare de 500 de milioane de lei.

De asemenea, vor fi organizate cinci licitaţii de obligaţiuni, pe 9, 12, 16, 19 şi 23 septembrie, cu scadenţe la trei, 10 şi 15 ani, fiecare fiind urmată, a doua zi, de o sesiune suplimentară de oferte necompetitive.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO