1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

News

Firea: În Bucureşti se circulă în condiţii de iarnă

Primarul general Gabriela Firea a declarat, joi, că în Bucureşti se circulă în condiţii de iarnă.

06 feb, 2020 | Agerpres

"Chiar dacă marile bulevarde sunt deja degajate de stratul de zăpadă, încă sunt probleme pe arterele secundare. De asemenea, în ceea ce priveşte curăţarea trotuarelor şi sunt în continuare activităţi în ceea ce priveşte curăţarea liniilor de tramvai. (...) În ceea ce priveşte transportul public în comun, pentru că el a fost prioritatea zero în cadrul acţiunilor noastre de deszăpezire, se circulă decent, în condiţii de iarnă, au fost 20 de sincope la nivelul liniilor de tramvai", a explicat Firea, la comandamentul de iarnă de la municipalitate.

Ea a menţionat că au fost rezolvate problemele la liniile de tramvai în 15 cazuri, printre care liniile 41 şi 21, şi se lucrează la celelalte cinci.

"Parcul STB a ieşit dimineaţă conform programărilor, însumând 280 de tramvaie, 181 de troleibuze şi peste 1.110 de autobuze. (...) Am avut câteva evenimente de trafic mai deosebite - linia 41, 32 şi cele două evenimente care au coincis pe bulevardul Timişoara, Valea Cascadelor şi Preciziei, dar în acest moment acestea sunt rezolvate şi căile de rulare pentru transportul public în comun sunt degajate", a precizat Mihai Teodorescu, directorul Direcţiei Transporturi din PMB.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO