1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

News

Firea: Ne-am dori măsuri de îmbunătăţire a mersului trenurilor. Se stă şi o oră la barierele Petricani şi Andronache

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea să fie luate o serie de măsuri pentru îmbunătăţirea mersului trenurilor, în contextul în care la barierele de la Petricani şi Andronache se stă chiar şi o oră în aşteptare.

05 iul, 2017 | Agerpres

'Ne-am dori (...) ca la nivelul Ministerului Transporturilor, CFR Marfă, CFR Călători să se ia câteva măsuri pentru îmbunătăţirea programului şi a calendarului mersului trenurilor, în special a celor marfare, astfel încât dimineaţa, când se intră masiv în Capitală, şi seara, când se pleacă din Capitală către judeţul Ilfov, să nu se mai întâmple aşa cum e acum situaţia - ca la bariera de la Petricani şi la bariera de la Andronache să se stea chiar şi o oră în aşteptare, deoarece trec de multe ori şi câte trei marfare. Am găsit deschidere totală la domnul prim-ministru şi i se pare o măsură de bun simţ administrativ până la urmă. Nicio capitală europeană nu este tranzitată în timpul zilei, mai ales la orele de vârf, dimineaţa şi seara, de marfare', a declarat Firea, la finalul întâlnirii avute miercuri, la sediul PMB, cu premierul Mihai Tudose.

De asemenea, ea a menţionat că în bugetul de investiţii pe anul acesta sunt introduse sume consistente pentru supralărgirea străzii Fabrica de Glucoză.

'În ceea ce priveşte congestia traficului în zona de nord a Capitalei, am introdus în bugetul de investiţii pe anul acesta sume consistente atât pentru supralărgirile Fabrica de Glucoză şi şoseaua Petricani şi, în cel mai scurt timp, vor fi urcate în Sistemul Electronic de Achiziţii aceste licitaţii. Dorim foarte mult să ajungem şi la semnarea acestor contracte şi la semnarea ordinelor de începere a lucrărilor, bineînţeles, dacă nu vor fi contestaţii foarte multe care vor îngreuna acest proces', a afirmat Gabriela Firea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO