1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

News

Firea: premierul mi-a promis că la rectificarea bugetară se rezolvă problema subvenţiilor pentru transport, termoficare şi spitale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că premierul Viorica Dăncilă i-a promis că la prima rectificare bugetară se va remedia problema privind subvenţiile pentru transport, termoficare şi spitale în Bucureşti.

28 mai, 2019 | Agerpres

"Am avut o discuţie cu premierul, am stabilit să ne vedem zilele următoare şi la Guvern. I-am spus care sunt urgenţele pentru Capitală, şi anume, în primul rând, la finalul anului trecut ni s-a tăiat o sumă consistentă care ne pune în situaţia de a nu reuşi să plătim subvenţiile la transport, la termoficare şi spitalele din Capitală. Mi-a promis că va discuta cu reprezentanţii Guvernului şi se va remedia această situaţie în favoarea bucureştenilor la prima rectificare bugetară", a spus Firea, la Palatul Parlamentului, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul.

Ea a adăugat că a discutat cu Dăncilă şi despre situaţia privind termoficarea, unificarea RADET cu ELCEN, pentru ca bucureştenii să nu mai aibă problema apei calde şi a căldurii.

"Mi-a spus, de asemenea, că se va implica pentru rezolvarea acestei probleme care trenează de câţiva ani de zile şi care a fost blocată anul trecut. Noi eram pe cale să rezolvăm şi această situaţie. Am discutat şi alte probleme curente ale Primăriei Capitalei", a afirmat Firea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO