1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

News

Firma prin care românca Laura Baldini vinde ciorapii cu numele său vrea afaceri de 5 mil euro

Logitrade Timişoara, firma prin care românca Laura Hortensia Baldini vinde în România ciorapii marca Laura Baldini produşi în Italia, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, aproape dublu faţă de valoarea raportată în 2012.

06 aug, 2013 | Mediafax

"În ciuda condiţiilor economice dificile pe care le traversăm cu toţii, cifra noastră de afaceri s-a dublat în ultimii patru ani, iar în perioada ianuarie-aprilie 2013 a crescut cu aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut (...) Conform informaţiilor pe care le deţinem, în momentul de faţă Laura Baldini este liderul acestei pieţe (de ciorapi - n.r.)", a declarat Adela Costinaş, directorul firmei.

Pentru 2012, firma a raportat o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro.

Potrivit Logistrade, ascensiunea brandului Laura Baldini a fost urmare a strategiei de dezvoltare a canalelor de vânzare. Ciorapii Laura Baldini, fabricaţi în Italia, sunt prezenţi în peste 1.600 de magazine, unităţi mici sau specializate, dar şi supermarketuri şi hipermarketuri.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Logitrade este deţinută integral de Laura Hortensia Baldini, în vârstă de 44 ani, născută la Jimbolia, în judeţul Timiş.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO