1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Flutur: O parte din redevenţe ar trebui să se întoarcă bugetelor locale

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a propus la evenimentul de lansare a unei noi linii de îmbuteliere a apelor minerale naturale de la Poiana Negri, unde au participat şi vicepremierii Graţiela Gavrilescu şi Daniel Suciu, ca o parte din redevenţe să se întoarcă la bugetele administraţiilor locale, potrivit Agerpres. 

02 apr, 2019 | Agerpres

Prezent marţi, la Poiana Negri, la fabrica Coca-Cola HBC România, Flutur a salutat această investiţie, transmiţând aprecieri capitalului autohton, precum şi companiilor multinaţionale ce investesc şi creează locuri de muncă în judeţul Suceava şi în ţară.

Totodată, Flutur a susţinut necesitatea realizării unor instalaţii de reciclare, precum şi a unui sistem de plată pentru PET-urile reciclabile.

De asemenea, preşedintele CJ Suceava a vorbit despre lansarea unui nou proiect, după modelul "Hai în Bucovina" sau "Gustă din Bucovina".

El a spus că numele noului concept este "Sete de Bucovina" şi este inspirat de calitatea apelor naturale din Bucovina, "locul unde îşi au izvorul cele mai curate râuri".

Flutur a propus companiilor multinaţionale ce îmbuteliază apele naturale aici să pună şi fructe de pădure din Bucovina, "să vadă ce produse deosebite vor ieşi".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO