1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Fondul de investiţii Aberdeen Asset Management a vândut clădirea de birouri Phoenix din Bucureşti

Aberdeen Asset Management Deutschland AG și Commerzbank au semnat un acord de vânzare a clădirii de birouri Phoenix Tower din București către Adamamerica. 

16 mar, 2016 | | ECONOMICA.net

Pe piața din România, fondul de investiții Aberdeen Asset Management Deutschland AG a fost implicat anul trecut în cea mai mare tranzacție de retail de pe piața locală, prin vânzarea Auchan Titan Shopping Center, cu o valoare de 86 milioane Euro.

Adamamerica este o companie administrată de Isaac Choen-Hoshen, fost co-fondator al Adama Holdings, își concentrează activitatea pe dezvoltarea de complexe rezidențiale în New York, SUA. 

Aberdeeen Asset Management mai pe piaţa imobiliară din România clădirea de birouri Millenium Business Center, care a luat foc în 2009 şi care de atunci nu a mai fost renovată şi birourile Construdava. 

Phoenix Tower este o clădire de birouri, cu o suprafață de aproximativ 10.000 mp situată în cartierul Vitan, în apropiere de București Mall. Phoenix Tower are un grad de ocupare de 80%, chiriașii fiind în special companii din domeniu IT: Zitec, Netop, EBS, dar și Bancpost și Kwizda.

Tranzacţia a fost intermediată de Colliers România, iar valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO