Fondul de investiţii EarlyGame Ventures investeşte în platforma imobiliară Milluu

Fondul de investiţii EarlyGame Ventures a anunţat că investeşte în platforma imobiliară Milluu, aplicaţie care facilitează procesul de închiriere de locuinţe, se precizează într-un comunicat transmis marţi în numele celor două companii, potrivit Agerpres.
Economica.net - mar, 07 ian. 2020, 14:17
Fondul de investiţii EarlyGame Ventures investeşte în platforma imobiliară Milluu

La runda de investiţii anunţată de EarlyGame Ventures a participat şi RocaX, iar tranzacţia a fost asistată de echipa DLA Piper.

Platforma Milluu este o aplicaţie de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potenţialii chiriaşi, acoperind întregul proces de închiriere, de la căutare, la vizionări, la semnarea contractului digital şi la managementul recurent al chiriei, menţionează sursa.

Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informaţii despre cei care vor să le închirieze apartamentul şi pot lua decizii informate, având acces la profilul chiriaşilor, detaliile de mutare sau solicitând validarea contului prin actul de identitate.

Milluu a fost înfiinţată şi condusă de antreprenorul român Florin Stoian, fondator StarTaxi şi Yellow Menu.

Partenerul EGV Radu Stoicoviciu a apreciat că investiţia în aplicaţia Millau reprezintă o investiţie în infrastructura de servicii de administrare de proprietăţi.

„Milluu este o noutate pe piaţa de real estate din ţara noastră. Aplicaţia vine cu foarte multe facilităţi inovatoare şi va transforma radical piaţa închirierilor de apartamente. Milluu introduce concepte noi, precum verificarea chiriaşilor şi a proprietăţilor, asigurarea plăţii chiriei la timp, managementul rapid şi eficient al relaţiei proprietar-chiriaş. Cu siguranţă, Milluu va deveni soluţia preferată a celor care au mai multe proprietăţi de închiriat, precum şi a chiriaşilor din segmentul educat şi cu enituri peste medie. La EGV, noi privim această investiţie ca pe una în infrastructura de servicii din domeniul property management în România”, a afirmat Radu Stoicoviciu.

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc finanţat cu prioritate prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...