Fondurile europene pentru modernizarea activităţilor neagricole se apropie de plafonul maxim alocat – AFIR

Valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanţare depuse prin Submăsura 6.4 'Investiţii în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole' se apropie de nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi proiecte în acest an, ca urmare a interesului crescut pentru investiţiile în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole din mediul rural, a anunţat vineri Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).
Economica.net - vin, 23 oct. 2015, 12:40
Fondurile europene pentru modernizarea activităţilor neagricole se apropie de plafonul maxim alocat - AFIR

‘Până la atingerea plafonului stabilit de 120% din alocarea disponibilă pentru Submăsura 6.4 (57,21 milioane de euro) mai sunt aproximativ 27.900 euro. Odată atins plafonul stabilit de 120% din alocarea disponibilă, sesiunea de depunere a proiectelor se închide automat, fără a exista posibilitatea tehnică de a fi redeschisă pentru cazuri particulare până la deschiderea unei noi sesiuni’, se precizează în comunicat.

Reprezentanţii AFIR au menţionat că depunerea continuă a proiectelor în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se opreşte înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a componentei, respectiv a submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...