Fortnite revine pe iOS prin intermediul serviciului Nvidia GeForce Now

Faimosul joc video Fortnite devine disponibil din nou pe dispozitive Apple care rulează ultima versiune de iOS. Din cauza problemelor apărute din punct de vedere legal, jocul nu va putea fi descărcat din App Store, ci doar folosind platforma GeForce Now.
Economica.net - mar, 05 ian. 2021, 16:42
Fortnite revine pe iOS prin intermediul serviciului Nvidia GeForce Now

În textul de mai jos sunt cele mai importante informații despre:

● Ce este Nvidia GeForce Now
● Fortnite Battle Royale
● Cum să joci Fortnite pe iPhone sau iPad

NVIDIA GeForce Now

Platforma GeForce Now lansată în luna octombrie a anului 2015 în variantă beta sub egida Nvidia, permite utilizatorilor înregistrați să se joace o mulțime de jocuri folosind serviciul de streaming integrat. Astfel, jocurile sunt disponibile în cloud, iar utilizatorii le pot accesa oricând și de pe orice dispozitiv (în limita compatibilității hardware și software).

Imaginea și sunetul sunt transmise prin intermediul serviciului de streaming similar cu cel oferit de platforma Twitch TV. Inițial, platforma a fost lansată ca fiind compatibilă cu dispozitivele Nvidia Shield, smartphone-urile cu sistem de operare Android, laptop-urile și PC-urile care rulează Windows și Linux, precum și Chrome OS.

Disponibil acum pe iOS (iPhone & iPad)

Pe data de 19 noiembrie 2020, Nvidia a anunțat extinderea platformei GeForce Now pe dispozitivele Apple care rulează sistemul de operare iOS, inclusiv pe smartphone-urile iPhone și tabletele iPad. Articolul postat odată cu marele anunț explică faptu că tehnicienii din cadrul echipei Development fac eforturi pentru a optimiza o versiune touch-friendly a jocului Fortnite.

Pentru ca jucătorii să se poată bucura la maximum de experiența Fortnite pe mobil, Nvidia recomandă utilizarea unui dispozitiv de tip gamepad. Totuși, admite faptul că peste 100 de milioane de gameri și-au clădit până acum drumul către victorie folosind touchscreen-ul telefonului mobil. Asta explică efortul depus de dezvoltatori în direcția optimizării jocului pentru dispozitive echipate cu ecran tactil.

Fortnite Battle Royale

Lansat în luna septembrie a anului 2017, Fortnite a ajuns rapid în topul celor mai bine cotate jocuri video online multiplayer. Astfel, jocul a depășit în anul 2020 pragul de 350 de milioane de utilizatori unici, apropiindu-se de alte nume mari din domeniul jocurilor video, precum Counter Strike Global Offensive sau PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Cei care vor să aibă un avans în fața celorlalți jucători atunci pot arunca o privire pe site-ul ElDorado.GG. Acolo ei vor găsi conturi de Fortnite de vânzare la prețuri accesibile. În plus, acestia primesc în mod gratuit o asigurare valabilă 5 zile din momentul achiziționării, în cazul în care observă vreo problemă la contul cumpărat.

Fortnite pe iPhone sau iPad

Așadar, mulțumită compatibilității extinse de care se bucură platforma Nvidia GeForce Now, pasionații se pot juca la cele mai înalte standarde Fortnite direct de pe iPhone sau iPad. La momentul actual, varianta pentru iOS a jocului se află încă în faza de optimizare, dar aceasta va fi lansată în scurt timp pe întreaga platformă de online cloud streaming.

Te-ar mai putea interesa și
DNA a trimis în judecată doi foști directori ai RAAN Drobeta. Aceștia sunt acuzați că au aprobat plata ilegală a 55 de milioane de lei către o firmă privată
DNA a trimis în judecată doi foști directori ai RAAN Drobeta. Aceștia sunt acuzați că au aprobat plata ilegală a 55 ...
Gheorghe Dulcea şi Gheorghe-Silviu Constantin, foşti directori în cadrul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN), au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie într-un......
Accor va deschide peste doi ani noul Mercure Alba Iulia Cetate, primul hotel din oraș afiliat unui lanț internațional
Accor va deschide peste doi ani noul Mercure Alba Iulia Cetate, primul hotel din oraș afiliat unui lanț internațional
Liderul global în industria ospitalității Accor anunță că va deschide încă un hotel în România, noul Mercure Alba ...
Metrorex: Trenurile vor circula la 10 – 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei
Metrorex: Trenurile vor circula la 10 – 12 minute pe Magistrala 2 până la finalul zilei
Ppână la finalul zilei circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10 - 12 ...
Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)
Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)
Vindem-ieftin.ro, primul market network din domeniul materialelor de construcții din România, înființează „Comunitatea ...