Forty Management a demarat selecția operatorului hotelului cu 250 de camere din Central District Lagoon City

Dezvoltatorul Forty Management, controlat de Lucian Azoiței, a demarat selecția internațională pentru componenta hotelieră a Central District Lagoon City din București, care va include 250 de camere. Proiectul va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, cu o componentă rezidențială cu 570 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 5.700 mp de spații comerciale, precum și o componentă hotelieră, cu 250 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons. 
Economica.net - lun, 16 nov. 2020, 07:13
Forty Management a demarat selecția operatorului hotelului cu 250 de camere din Central District Lagoon City

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală și de Est cu eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile și e amplasat pe un teren din nordul Bucureștiului, aproape de Petrom City.

Forty Management a angajat EST Hospitality Consulting pentru a gestiona procesul de afiliere internațională a componenței hoteliere, din acest proiect.

„Am invitat să participe în cadrul procesului de selecție toate grupurile hoteliere mari care pot aduce valoare adăugată acestui proiect inovator. Suntem încântați de răspunsurile imediate și feedback-ul pozitiv arătat de cele 9 branduri internaționale ce au depus oferte, unele în premieră pentru România. Acest proiect a generat un interes major din partea acestora, unele grupuri ofertând și 2 branduri, ceea ce ne demonstrează viabilitatea unui proiect atât de special precum Central District Lagoon City, primul proiect din CEE ce va aduce și componentele de leisure și lifestyle, în oraș, ca un veritabil “resort în town”, spune Mircea Drăghici, CEO EST Hospitality Consulting.

Tehnologia Crystal Lagoons, patentată în 190 de țări este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni, acoperite cu apă  cristalină și plaje cu nisip alb, având un cost mic de întreținere. Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă, fără a fi nevoie să călătorească mai departe de propria curte.

“Conform studiilor STR Global, hotelurile cu acces la plajă generează un premium de 151% în venituri comparativ cu hotelurile din oraș. Existența acestui mix de hotel de oraș cu acces la plajă este unic, și prin asta se explică și interesul masiv al acestor branduri internaționale”, conchide Mircea Drăghici. 

Te-ar mai putea interesa și
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general al NATO
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general ...
"Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul......
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Mult anticipata și discutata înjumătățire a cantității disponibile de Bitcoin a avut loc în 20 aprilie. Această ...
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
 Prim-ministrul elen Kyriakos Mitsotakis a declarat că Grecia nu poate oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană ...
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să ...