Forty Management a finalizat vânzările Central District 4 Elemente

Dezvoltatorul Forty Management a finalizat vânzarea tuturor apartamentelor incluse în proiectul rezidențial Central District 4 Elemente din Titan cu șapte luni înainte de finalizarea ansamblului, iar ultimele 35 de apartamente cu două camere au fost achiziționate de un grup de investitori, care a plătit 3,4 milioane de euro pentru cele 35 de apartamente, soluția de mobilare oferită de Forty Management pentru acestea și 35 de locuri de parcare.
Economica.net - lun, 03 feb. 2020, 09:02
Forty Management a finalizat vânzările Central District 4 Elemente

Central District 4 Elemente este un proiect mixed-use cu 204 apartmente și 1.500 mp de zonă comercială și va fi finalizat în toamna acestui an.

„Am estimat la finalul anului trecut că vom finaliza vânzările la începutul acestui an și mă bucur că am reușit să obținem o asemenea performanță. Capacitatea de a contracta integral un proiect de asemenea dimensiuni într-un timp atât de scurt arată forța conceptului 4 Elemente și a filozofiei noastre de dezvoltare: #AffordableLuxury, lux la un preț decent. Vom demara și construcția Central District Viitorului134, un proiect boutique mixt, cu 1.000 mp de birouri și 33 de apartamente, contractat deja in proportie de 70%, și lucrăm la conceptele finale pentru inca două proiecte excepționale în zona de Nord a Bucureștiului, care vor stabili un nou etalon în dezvoltarea imobiliară sustenabilă”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Lansat la sfârșitul anului 2018, Central District 4 Elemente venea din start cu o premieră, fiind primul ansamblu rezidențial cu pistă de alergare pe acoperiş și o zonă de socializare cu barbeque și cinema exterior.

„De la început am generat un concept de locuire axat pe comunitate, în care ne-am dorit să scoatem locuitorii din casă. Am creat o zonă de promenadă cu fântâni arteziene de 2.800 mp, o zonă de socializare cu 60 de locuri și cinema, loc de joacă, sală de fitness, parcări doar subterane, totul pentru o calitate a locuirii cât mai ridicată. Valoarea proiectului este de 22 de milioane de euro”, spune Lucian Azoiţei.

PUZ-ul pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie a fost primit la începutul anului 2019, iar în martie 2019 au început lucrările de construcție.

În octombrie 2019, Forty Management a finalizat și showroom-ul de prezentare unde s-a prezentat o propunere de mobilare la scara 1:1 pentru dou tipuri de apartamente (studio și 2 camere), achiziționată, de altfel, de foarte mulți dintre cumpărători.

După vânzarea în totalitate a Central District 4 Elemente, dezvoltatorul Forty Management se pregătește să înceapă și lucrările de construcție pentru Central District Viitorului134-136, un proiect mixt, cu 1.000 mp de birouri și 33 de apartamente generoase, împărțite în două imobile, ce comunică printr-o zonă pietonală verde, amplasat în zona centrala a Bucureștiului.

Dezvoltatorul Forty Management deja lucrează la conceptele de dezvoltare pentru două noi proiecte imobiliare amplasate în zona de nord a Bucureștiului.

Te-ar mai putea interesa și
BERD finanțează cu 32 de milioane de euro parcul eolian de 192 MW al Rezolv Energy din Buzău, Vifor. Va începe producția de energie electrică anul viitor
BERD finanțează cu 32 de milioane de euro parcul eolian de 192 MW al Rezolv Energy din Buzău, Vifor. Va începe producția ...
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) acordă un împrumut de 32 de milioane de euro, ca parte a unui pachet de finanțare de 291 de milioane de euro, pentru construirea și......
România produce anual 5.000 de tone de ciocolată în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro
România produce anual 5.000 de tone de ciocolată în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro
30 producători de ciocolată din România, alături de cinci jucători internaționali din Polonia, Republica Moldova și ...
Caniculă în Grecia – Acropola din Atena şi alte situri arheologice, parţial închise
Caniculă în Grecia – Acropola din Atena şi alte situri arheologice, parţial închise
Mai multe situri arheologice din Grecia, printre care Acropola din Atena, şi-au închis joi porţile în cele mai fierbinţi ...
Reorganizarea Ministerului Finanţelor, ANAF, ONPCSB şi ANRP, aprobată de Guvern
Reorganizarea Ministerului Finanţelor, ANAF, ONPCSB şi ANRP, aprobată de Guvern
Executivul a aprobat joi reorganizarea Ministerului Finanţelor, ANAF, Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării ...