Forty Management a finalizat vânzările Central District 4 Elemente

Dezvoltatorul Forty Management a finalizat vânzarea tuturor apartamentelor incluse în proiectul rezidențial Central District 4 Elemente din Titan cu șapte luni înainte de finalizarea ansamblului, iar ultimele 35 de apartamente cu două camere au fost achiziționate de un grup de investitori, care a plătit 3,4 milioane de euro pentru cele 35 de apartamente, soluția de mobilare oferită de Forty Management pentru acestea și 35 de locuri de parcare.
Economica.net - lun, 03 feb. 2020, 09:02
Forty Management a finalizat vânzările Central District 4 Elemente

Central District 4 Elemente este un proiect mixed-use cu 204 apartmente și 1.500 mp de zonă comercială și va fi finalizat în toamna acestui an.

„Am estimat la finalul anului trecut că vom finaliza vânzările la începutul acestui an și mă bucur că am reușit să obținem o asemenea performanță. Capacitatea de a contracta integral un proiect de asemenea dimensiuni într-un timp atât de scurt arată forța conceptului 4 Elemente și a filozofiei noastre de dezvoltare: #AffordableLuxury, lux la un preț decent. Vom demara și construcția Central District Viitorului134, un proiect boutique mixt, cu 1.000 mp de birouri și 33 de apartamente, contractat deja in proportie de 70%, și lucrăm la conceptele finale pentru inca două proiecte excepționale în zona de Nord a Bucureștiului, care vor stabili un nou etalon în dezvoltarea imobiliară sustenabilă”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Lansat la sfârșitul anului 2018, Central District 4 Elemente venea din start cu o premieră, fiind primul ansamblu rezidențial cu pistă de alergare pe acoperiş și o zonă de socializare cu barbeque și cinema exterior.

„De la început am generat un concept de locuire axat pe comunitate, în care ne-am dorit să scoatem locuitorii din casă. Am creat o zonă de promenadă cu fântâni arteziene de 2.800 mp, o zonă de socializare cu 60 de locuri și cinema, loc de joacă, sală de fitness, parcări doar subterane, totul pentru o calitate a locuirii cât mai ridicată. Valoarea proiectului este de 22 de milioane de euro”, spune Lucian Azoiţei.

PUZ-ul pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie a fost primit la începutul anului 2019, iar în martie 2019 au început lucrările de construcție.

În octombrie 2019, Forty Management a finalizat și showroom-ul de prezentare unde s-a prezentat o propunere de mobilare la scara 1:1 pentru dou tipuri de apartamente (studio și 2 camere), achiziționată, de altfel, de foarte mulți dintre cumpărători.

După vânzarea în totalitate a Central District 4 Elemente, dezvoltatorul Forty Management se pregătește să înceapă și lucrările de construcție pentru Central District Viitorului134-136, un proiect mixt, cu 1.000 mp de birouri și 33 de apartamente generoase, împărțite în două imobile, ce comunică printr-o zonă pietonală verde, amplasat în zona centrala a Bucureștiului.

Dezvoltatorul Forty Management deja lucrează la conceptele de dezvoltare pentru două noi proiecte imobiliare amplasate în zona de nord a Bucureștiului.

Te-ar mai putea interesa și
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut în ţările din afara blocului comunitar 867.000 de tone de ciocolată şi batoane de ciocolată, cu 2% mai mult faţă de 2022 (852.000......
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, ...
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, ...
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...