1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Imobiliare

Forty Management a închiriat 500 mp de spaţiu comercial din Central District 4 Elemente către Profi, pentru 15 ani

Dezvoltatorul român Forty Management, care a finalizat vânzarea celor 204 apartamente din Central District 4 Elemente, a închiriat 500 mp din zona comerciala a proiectului in suprafata totala de 1.400 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani.


12 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul negociază în prezent închirierea restului suprafeței rămase disponibile cu o serie de companii interesate.

„După contractul semnat cu Profi, ce va lansa pentru prima data in Bucuresti un concept nou de magazin in aceasta locatie, ne dorim să aducem în restul spațiului rămas un restaurant sau o clinică medicală. Credem că resturantul, impreuna cu un centru de evenimente ar fi cel mai potrivit, datorită densității mari de populație din zonă, care atinge 300.000 de oameni pe o distanță de 10 minute de mers în jurul proiectului. Intentia noastra este ca acest spatiu sa deserveasca comunitatea”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Proiectul mixt Central District 4 Elemente, amplasat la intersecţia Bulevardului Fizicienilor cu Camil Ressu, se integrează în strategia companiei de a dezvolta pe piaţa din România proiecte imobiliare cu funcţiune mixtă şi de regenerare urbană. Central District 4 Elemente are o componentă rezidenţială, cu 204 apartamente, şi o componentă comercială, cu 1.400 mp suprafaţă netă închiriabilă.

Ansamblul urmează să fie livrat în T3/ 2020.

Forty Management, companie controlată de Lucian Azoiței, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spaţii mixte  - rezidențial, comercial și office - pentru următorii trei ani, ce totalizează investiţii totale de peste 140 milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO