1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Forza Rossa a deschis la Bucureşti unul dintre cele mai mari showroom-uri Ferrari din lume

Forza Rossa Holding, reprezentantul Ferrari în România şi în regiune, a deschis oficial, vineri, în nordul Capitalei, la Otopeni, unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume dedicat exclusiv mărcii italiene.

26 ian, 2018 | Agerpres

Noul centru are o uprafaţă desfăşurată de peste 4.000 de metri pătraţi, respectă integral cele mai noi reguli şi standarde de identitate ale celebrului brand italian şi beneficiază de dotări tehnologice de excepţie în zona de service, unele unice în regiune.

'Avem mulţi proprietari şi fani Ferrari atât în Bucureşti, în România, cât şi în regiune, iar acest nou showroom este gândit sa-i apropie şi mai mult de experienţele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care îl promoveaza Ferrari în lume', a declarat Enrico Galliera, senior vice-president Ferrari SpA, prezent la deschiderea oficială.

Forza Rossa Holding este acreditat să execute reparaţii pentru toate automobilele Ferrari, datorită implementării noilor standarde tehnologice specifice. Noul centru Ferrari include şi un showroom dedicat exclusiv maşinilor second-hand, care oferă clienţilor posibilitatea de a alege maşini rulate ce au toate certificările Ferrari de calitate şi garanţie.

Centrul cuprinde şi un garaj subteran, unde o echipă de asistenţă tehnică oferă servicii complete de parcare, cosmetizare şi întreţinere pe termen lung, iar la primul etaj al clădirii se află Clubul proprietarilor de Ferrari - un spaţiu dedicat exclusiv evenimentelor clienţilor acestui brand.

Noul sediu al 'căluţului cabrat' sigla mărcii, este dotat şi cu un lounge exclusivist, parte integrantă a noului concept, cu un atelier de creaţie, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce 'reprezintă scena unde fiecare client poate transforma un vis în realitate', şi o zonă dedicată momentului livrării maşinii, în cadrul unei ceremonii consacrate, a precizat Camelia Bazac, managing director al Forza Rossa Holding.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO