1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Finanţe şi bănci

Fost membru în conducerea CEC Bank, Magda Manea a fost validată de ASF în board-ul Certasig Asigurări

În cadrul şedinţei din 13 ianuarie, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat-o Magda Manea în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Certasig - Societate de Asigurare și Reasigurare S.A. Cu o experienţă de 29 de ani în industria serviciilor financiare, Magda Manea şi încheiat mandatul de membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al CEC Bank în 2018, unde a coordonat comitetul de management al riscurilor. Practic este primul pas pe care Magda Manea îl face în industria asigurărilor.

13 feb, 2019 | ECONOMICA.net

ASF a aprobat numirea Magda Manea, care a fost la un moment dat în pole position pentru consiliul de administraţie al CEC Bank. Magda Manea are 29 de ani de experiență - 23 în industria serviciilor financiare locale și internaționale şi 2 ani de management de proiect în rol conducător, 8 ani în funcții executive, 12 ani în roluri neexecutive, cu competențe principale care includ guvernanța corporativă, originea împrumuturilor suverane și corporative, datoriile și strategiile pentru serviciul datoriei, tehnicile de restructurare și gestionare a riscurilor, capacitatea de supraveghere și controlul intern.

La ora actuală mai este mebru neexecutiv în consiliul de administraţie al B2Kapital Portfolio Management. Şi-a început activitatea în 1990 ca dealer la BNR, unde a continuat ca chief dealer până în 2000. De aici a plecat ca Director de departament pentru supranaționale și finanțare, Project Manager pentru Programul de finanțare rurală (Banca Mondială) la raiffeisen Bank şi apoi ca director la RAIFFEISEN INTERNATIONAL BANK HOLDING AG Viena.

A fost apoi vicepreşedinte pe zona de corporate şi trezorerie la MKB Romexterra şi apoi RBS Bank în perioada 2007-2012. A urmat postul de vicepreşedinte al Fondului de Garantare al Depozitelor Bancare, specializată pe zona de rezoluţie bancară. Din 2014 până în 2018 a fost membru neexecutiv în boardul BRCI, Transfod şi CEC Bank, specializată fiind pe zona de control al riscurilor.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO