1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

Imobiliare

Fostul antrenor al Universităţii Craiova şi FCSB, Victor Piţurcă, dezvoltă un proiect cu 91 de apartamente lângă Catedrala Mântuirii Neamului

Victor Pițurcă, fostul antrenor al FCSB, Universității Craiova și al naționalei de fotbal a României, dezvoltă împreună cu fiul său Alexandru, un proiect rezidențial cu 91 de apartamente în zona centrală a Bucureștiului, denumit Catedral Residence și amplasat în apropiere de Catedrala Mântuirii Neamului și de Academia de Tehnică Militară.

26 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul lui Pițurcă ar trebui să fie finalizat în iunie 2020 și e format din trei tronsoane cu regim de înălțime D+P+3E+M și are în componentă 91 de locuințe. Catedral Residence se află pe strada Gheorghieni în zona Marriott – 13 Septembrie – Palatul Parlamentului și e construit pe un teren în suprafață de 4.700 mp.

Construcția a fost proiectată să reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 8 și 8,5 grade pe scară Richter, având apartamente cu 1-3 camere, cu suprafețe între 34 și 155 metri pătrați. Prețurile locuințelor variază între 51.900 și 137.900 de euro plus TVA.

 Potrivit unor declarații anterioare ale lui Victor Pițurcă, acesta deține circa 100 de hectare de teren intravilan în București și în Oltenia cu o valoare de circa 100 de milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO