1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Foto. Artmark Historical Estate vinde trei vile, amplasate pe malul lacului Floreasca, cu o valoare totală de 9,45 milioane de euro

Artmark Historical Estate scoate la vânzare trei vile aflate pe malul lacului Floreasca, la prețuri cuprinse între 2,75 milioane de euro și 3,5 milioane de euro. 

06 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Prima dintre vile este una duplex amplasat într-un cartier de lux în construcție, pe malul Lacului Floreasca, cu termen de finalizare decembrie 2021, conceput ca o enclavă elitistă cu 125 de apartamente în vile boutique și opt vile duplex, iar prețul de vânzare este de 2,75 milioane de euro.

Cartierul oferă o conexiune facilă cu centrul orașului și este poziționat la câteva minute distanță de centrele de birouri, școli și malluri, iar vila deține 314 mp de teren, are o suprafață utilă de 480 mp, două etaje, patru camere și patru băi.

A doua vilă a fost construită în 2017, are o suprafață de teren de 1.000 mp, nouă camere și șase băi, o suprafață utilă de 680 mp și e scoasă la vânzare pentru 3,5 milioane de euro. 

În fine, a treia vilă, de 680 mp, are două recepții, șase dormitoare și șase băi și se bucură de o locație liniștită, cu priveliște relaxantă spre Lacul Floreasca, într-o zonă recent dezvoltată din Nordul Bucureștiului, la 15 minute distanță cu mașina de centrul Bucureștiului. Vila poate fi achiziționată individual sau împreună cu cealaltă jumătate a duplexului.

Grădina din spatele casei oferă deschidere spre lac și este separată de casa vecină printr-un zid înalt. Principalele caracteristici ale vilei duplex sunt: garajul pentru două mașini, încăperile spațioase și foarte luminoase, terasele ce însumează 109 mp, detaliile premium din băi și dressinguri, zona de zi de 63 mp ce se continuă cu o bucătărie complet utilată de 30 mp și o terasă acoperită de 50 mp, perfectă ca zonă de dining pe timp de vară, piscină interioară și exterioară și dotări smart, iar prețul de vânzare e de 3,2 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO