1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Decizia de listare la bursă a Portului Constanţa şi a CN Aeroporturi Bucureşti, aşteptată de FP în T1 2015

Fondul Proprietatea (FP) ar putea vinde o parte din deţinerea sa la CN Administraţia Porturilor Maritime dacă Statul face oferta publică iniţială de vânzare a pachetului de 14% din acţiunile companiei, a declarat Greg Konieczny, managerul FP. Şeful Fondului aşteaptă ca Guvernul să ia decizia de listare în primul trimestru al anului.

24 sep, 2014 | | ECONOMICA.net

„Ofertele publice iniţiale (IPO) la Portul Constanţa şi la Aeroporturi Nbucureşti ar putea atince valori destul de mari şi ne aşteptăm ca decizia în privinţa lor să aibă loc în primultrimestru al anului viitor. Vom vinde şi noi o prate din deţinerea noastră", a declarat, ieri, Greg Konieczny, şeful Fondului Proprietatea (FP).

FP a discutat deja cu Guvernul privind listarea la Bursă a CN Administraţia Porturilor Maritime Contanţa , Aeroporturi Bucureşti şi a SALROM.

Ultimele veşti despre oferta Portului Contanţa datează de pe vremea în care Portofoliul Transporturilor era deţinut de Dan Şova, când acesta a anunţat că Ministerul Transporturilor are intenţia să dea Primăriei Constanţa 13% din acţiunile Portului Constanţa şi să scoată pe Bursă 14%.

Ministerul Transporturilor are 60%, Primăria Constanţa 20% şi Fondul Proprietatea 20%.

Citeşte toate articolele despre PORT CONSTANŢA

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO