1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

Frederic Banco, noul director general al filialei de leasing a BRD-Groupe Societe Generale

Frederic Banco a fost numit director general al BRD Sogelease IFN , filiala de leasing a BRD-Groupe Societe Generale, a anunţat, luni, banca.

09 sep, 2019 | Agerpres

Cu o experienţă managerială de peste 23 ani, Frederic Banco şi-a construit cariera în cadrul ALD Automotive International, filiala Societe Generale specializată în leasing operaţional pe termen lung şi managementul flotelor auto. Înainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Frederic Banco a fost, între 2016 şi 2019, director general al ALD Automotive România.

"Obiectivul nostru este să ne accelerăm creşterea profitând de sinergia cu Grupul BRD şi, în egală măsură, de reţelele noastre de dealeri interni şi internaţionali. BRD Sogelease are experienţa necesară pentru a construi soluţii de finanţare inovatoare şi flexibile, asistându-şi astfel clienţii - fie ei IMM-uri sau companii mari, româneşti sau multinaţionale - în dezvoltarea activităţilor lor. Profit de ocazie ca să felicit echipa BRD Sogelease pentru creşterea cu 17% a portofoliului între iunie 2018 şi iunie 2019, şi să le mulţumesc, în egală măsură, clienţilor", a spus Frederic Banco.

Frederic Banco a studiat la Universitatea din Montpellier şi deţine un Master în economie.

BRD Sogelease IFN S.A a acordat în prima jumătate a anului 2019 finanţări noi în valoare de 338,2 milioane de lei (71 milioane de euro), în creştere cu 31% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Ponderea cea mai mare este deţinută de vehiculele comerciale şi de pasageri, urmate de echipamente pentru agricultură, industrie şi construcţii. Astfel, portofoliul total al BRD Sogelease a ajuns la 877 milioane de lei, în creştere cu 17,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO