1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

Freedom Group, compania imobiliară a lui Octavian Bădescu, a ajuns la o capitalizare de 10 mil. lei într-o lună

Freedom Group Real Estate, companie de consultanță imobiliară fondată de antreprenorul Octavian Bădescu, având ca model de business cointeresarea agenților afiliați care devin și proprietari ai companiei, a ajuns la o capitalizare de zece milioane lei.

07 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Capitalizarea a fost atinsă prin vânzarea acțiunilor către agenți și investitori, acționariatul companiei fiind format într-o proporție de aproape 10% din noi acționari.

Freedom Group este brandul sub care se derulează activitățile de reprezentare în tranzacționarea imobiliară, proiectul fiind înființat de Octavian Bădescu, în 2017. În 2018, fostul director comercial al Sameday Courier, Dana Gațe, s-a alăturat companiei ca asociat.

Octavian Bădescu a fondat și condus companii importante pe anumite nise, precum Retailplus Eastern Europe, vândută în 2012 unei companii aparținând grupului AC Nielsen, unul dintre liderii mondiali al pieței de cercetare sau Sameday Courier - prima companie românească listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), achiziționată în 2017, de eMag, cel mai mare retailer online din România.

Freedom Group a părăsit rețeaua Re/Max în septembrie și a lansat noul concept de business imobiliar.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO