1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Imobiliare

Fundația International British School of Bucharest face o şcoală în Vatra Luminoasă

Fundația International British School of Bucharest (IBSB) a primit aprobarea PMB pentru un PUZ, care prevede construcția unor noi clădiri ale școlii, pe o suprafață de teren de aproape 3.000 mp, pe strada Tony Bulandra, în apropiere de Biserica Vatra Luminoasă și de Spitalul Monza.

09 aug, 2020 | | ECONOMICA.net

Proiectul prevede ridicarea a două clădiri cu două subsoluri, parter și trei, respectiv 4 etaje plus al etajul 5 retras și o suprafață construită de circa 1.500 mp, iar 30% din proiect, circa 900 mp, va fi dedicat spațiilor verzi.

Noile clădiri vor avea o înălțime maximă de 26 de metri și vor include și o sală de sport îngropată, iar cele două clădiri vor fi dedicate învățământului, clădirea de 3 etaje și învățământului și administrației Școlii Internaționale Britanice, clădirea cu 4 etaje cu al 5-lea retras.

Școala Britanica Internatională din București oferă clase pentru elevi de la 3 la 13 ani, practic, de la creșă, trecând prin invățământul primar, până la cel secundar.

Citește și: ROBOR scade puternic

Fiecare elev care se alătură școlii este plasat într-una din cele trei case: Dobrogea, Transilvania sau Muntenia, care au fost trei dintre cele nouă regiuni proeminente care s-au unit pentru a forma ceea ce se numește acum România modernă.

Citește și: Tranzacții imobiliare de 408 milioane euro la jumătatea anului

Sistemul de casă joacă un rol cheie în sistemul IBSB de îngrijire, oferind studenților o rețea de prieteni când ajung prima dată în campus. Casele aleg fiecare un căpitan și un vice-căpitan la începutul anului, atât la școala primară, cât și la școala gimnazială, și apoi se întâlnesc regulat pentru a se pregăti pentru competițiile lunare între case. 

Școala are și un Consiliu al Elevilor și mai multe cluburi, iar elevii între 10 și 13 ani pot căpăta experiență în cadrul companiilor care participă la IBSB Work Experience Programme. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO