1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Gabriela Firea promite să termine pasajul Piaţa Sudului înainte de Crăciun

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că Pasajul Sudului va fi finalizat de Crăciun, precizând că banii alocaţi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu au putut fi viraţi pentru terminarea lucrărilor din cauza antreprenorului care nu a emis documentele necesare.

10 iun, 2016 | ECONOMICA.net

"Pasajul trebuia finalizat la finalul anului trecut. Acum suntem deja în iunie şi lucrările sunt realizate în proporţie de 60%. S-au făcut greşeli de către toţi cei implicaţi. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli şi să nu le repetăm. Furnizorii de utilităţi nu au ştiut exact care sunt traseele cablurilor şi ţevilor, Primăria nu a urmărit îndeaproape lucrările, iar constructorul a aşteptat până s-au deviat toate utilităţile, nu s-a avansat cu alte lucrări. Cum se întâmplă în multe situaţii de acest gen, lipsa comunicării e sursa tuturor problemelor" a spus Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Primarul ales al Capitalei a precizat că banii sunt alocaţi de Consiliul General, dar nu se pot face plăţi pentru că antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate. "Din aceste motive termenul de execuţie a fost decalat până la finalul lunii martie, anul viitor. Dar am primit azi asigurările că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat", a declarat social-democrata.

Gabriela Firea a mai spus că, în perioada imediat următoare, îi va convoca la primărie pe toţi cei implicaţi în acest proiect, pentru a ieşi din acest blocaj.

De asemenea, Firea vrea ca un reprezentant al primăriei să fie prezent în permanenţă pe şantier pentru a supraveghea lucrările şi pentru a interveni imediat dacă apăr alte obstacole. "Voi fi şi eu prezentă pe şantier cât de des posibil", a mai spus Gabriela Firea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO