Gabriela Firea şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea şi-a depus, miercuri, candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, dosarul fiind însoţit de aproximativ 30.000 de semnături.
Economica.net - mie, 20 apr. 2016, 10:32
Gabriela Firea şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

„Este o zi foarte importantă pentru mine şi sper să fie o zi importantă pentru toţi tinerii care aşteaptă un viitor mai bun”, a declarat Firea, la sediul BEM, după depunerea candidaturii.

Ea a venit însoţită de mai mulţi tineri care au aşteptat-o la ieşirea din sediul BEM şi care au felicitat-o pentru depunerea candidaturii.

„Eu cred că această campanie trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru şi al lor, despre soluţiile pe care au toţi candidaţii. Când voi fi primar general al Capitalei, peste foarte puţin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureştenilor pe care sper să îi conving în această campanie electorală, Capitala noastră va arăta cu totul diferit”, a mai spus candidatul PSD.

Gabriela Firea a promis că, dacă va ajunge primar, va propune imediat soluţii pentru o calitate de viaţă a bucureştenilor mai bună şi că va participa la toate discuţiile ori dezbaterile cu contracandidaţii săi.

„Aglomeraţia din Capitală este una inacceptabilă, este una din priorităţile programului meu de guvernare locală. (…) Chiar dacă în Bucureşti şomajul este mic, sunt foarte mulţi tineri care lucrează sub pregătirea lor, sub calificarea lor tocmai pentru că nu s-a preocupat nimeni de acest domeniu. Mi-aş dori ca Primăria Generală a Capitalei împreună cu antreprenorii şi oamenii de afaceri să organizeze foarte multe târguri de joburi”, a mai spus Firea.

Ea a mai declarat că s-a ajuns la această situaţie pentru că foştii primari nu s-au implicat suficient şi nu au vorbit deschis cu cetăţenii.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...