1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

Extern

Gara de Est din Budapesta se închide luni, timp de două săptămâni

Gara de Est (Keleti) din Budapesta se închide pentru mentenanţă timp de două săptămâni, începând de luni, 13 mai, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei feroviare de stat MÁV, citat de Budapest Business Journal, scrie News.ro. 

12 mai, 2019 | News.ro

Trenurile vor fi redirecţionate către şi dinspre alte staţii din capitală, iar autobuzele vor înlocui unele servicii. MÁV coordonează modificările traseelor împreună cu Centrul de Transport Public din Budapesta (BKK), pentru a se asigura că pasagerii pot efectua transferuri pentru a ajunge la destinaţie. Biletele de tren şi abonamentele vor fi valabile pe anumite linii de tramvai, scrie News.ro. 

MÁV îşi informează pasagerii despre schimbări cu anunţuri şi online, precum şi cu ajutorul aplicaţiei smartphone Vonatinfo.

În cele două săptămâni, calea ferată va fi reabilitată pe întreaga reţea a staţiei, a anunţat MÁV. Platformele de pasageri vor avea un nou trotuar de asfalt pe întreaga lungime. Alte lucrări de întreţinere vor fi efectuate pe reţeaua de linii aeriene a întregii staţii, inclusiv la dispozitivele de siguranţă, sursa de alimentare şi iluminatul. Va fi instalat un nou panou de informaţii LED pentru pasageri. Vechile chioşcuri vor fi dezmembrate, iar băncile, coşurile de gunoi şi semnele de informare a pasagerilor vor fi înlocuite.

Citeşte integral ştirea pe News.ro. 

Sursă foto: Ralf Roletschek - Fahrradtechnik und Fotografie. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO