1EUR = 4.8433 RON | Bucureşti 30 º

Extern

George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidenţial din SUA

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari după ce bursa de valori a crescut brusc în urma victoriei neaşteptate a lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale desfăşurate în Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anunţat Wall Street Journal (WSJ), citat de CNBC.

12 ian, 2017 | Mediafax

Sursele au declarat pentru publicaţia WSJ că miliardarul George Soros a fost precaut în legătură cu evoluţiile pieţelor financiare în contextul alegerilor din Statele Unite şi a înregistrat pierderi după victoria surprinzătoare a lui Donald Trump.

Însă Stanley Druckenmiller, fost colaborator al lui George Soros, a anticipat evoluţiile asociate cursei prezidenţiale americane şi a obţinut un profit semnificativ, scrie WSJ, citând surse apropiate subiectului.

Bursa de valori şi trezoreriile au beneficiat de pe urma victoriei lui Donald Trump, în contextul aşteptării unor reglementări mai flexibile în anumite sectoare, a unor taxe mai mici şi a unor stimuli fiscali.

Fondul de investiţii al lui Soros, Soros Fund Management, administrează aproape 30 de miliarde de dolari pentru Soros şi familia acestuia.

George Soros a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania electorală.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO