1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

Imobiliare

Germanii de la Hartmann se relochează în Iride Business Park, proiect office deținut de austriecii de la Immofinanz

Compania germană Hartmann, cu peste 200 de ani de tradiţie în cercetarea și dezvoltarea de produse medicale, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Iride Business Park aflat în proprietatea austriecilor de la Immofinanz. Germanii au închiriat 500 mp în clădirea deținută de investitorul provenit din Austria.

21 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Hartmann a închiriat un spaţiu de 500 de metri pătraţi în clădirea de birouri myhive Iride | nineteen, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Clădirea de birouri myhive Irid | nineteen, situată în nordul Bucureștiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, face parte din parcul de birouri Iride şi se află în prezent într-un proces de modernizare, având drept scop adaptarea acesteia la nevoile actuale ale chiriaşilor, pornind de la sustenabilitate până la asigurarea diverselor facilități și servicii. Proiectul myhive Iride | nineteen are o suprafaţă închiriabilă de peste 18.000  de metri pătraţi, având printre chiriaşi companiile Sodexo România şi Rohde & Schwarz Topex.

Grupul Hartmann  a fost înființat în 1818 și deține în prezent filiale în 32 de țări..

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO