Giganții Facebook și Google susțin prezentări importante şi workshopuri la ICEEfest 2015, în Bucureşti

Facebook şi Google vor susține prezentări-cheie şi câte un workshop dedicat în cadrul ICEEfest 2015, mai exact în cea de-a doua zi a festivalului (vineri, 12 iunie 2015).
Economica.net - joi, 14 mai 2015, 16:39
Giganții Facebook și Google susțin prezentări importante şi workshopuri la ICEEfest 2015, în Bucureşti

Astfel, cei de la Facebook vor susține workshopul ”Facebook: Performance Marketing in Multi-Device World” (“Facebook: Marketing de performanță într-o lume cu multiple device-uri”), care va avea loc vineri, 12 iunie 2015, pe scena KNOW-HOW.

Gazda acestui workshop va fi Mert Canli, Regional Product Marketing Manager Facebook iar speakerii vor fi Rustam Ziganshin, Agency Partner CEE Facebook, și Robert Bednarski, Head of CEE Facebook.

Tot vineri, 12 iunie, va avea loc si workshopul Google, care are ca temă ”Video and mobile: the two winning strategies in online performance” (Video și mobil: cele două strategii câștigătoare în performanța în online). Trainerii vor fi Julia Karr, Branding Expert Google US, și Oana Dumitrescu, Analytical Lead, Google România.

“Din abordare temelor propuse de cei doi playeri cheie se vede clar ca ambele companii pun accent pe ecosistemele pe care le-au creat si care sunt capabile sa genereze vanzari si business. In plus, regasim cateva tendinte clare: importanta video, cu vizarea clara a veniturilor mult mai mari, inca, regasite in zona de TV, cat si migrarea consumatorilor catre platformele mobile care, in curand, vor deveni “primul ecran” la care se raporteaza consumatorul”, explica Dragos Stanca, organizator ICEEfest.

Facebook şi Google vor fi reprezentate şi pe scena INNOVATION. Astfel, în cea de-a doua zi a festivalului va avea loc sesiunea ”A Room With A Global Giant View”, la care vor participa Robert Bednarski şi Rustam Ziganshin de la Facebook, Doina Costache, Regional Client Partener Manager, Google APAC (Asia-Pacific).

In sesiunea gigatilor va prezenta si Scott Thwaites, Partener Manager EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) la Twitter, platforma care inregistreaza o crestere vizibila de popularitate si in Romania si in regiunea CEE.

Facebook şi Google influenţează major piaţa de digital, Google având venituri de 17,3 miliarde de dolari în primul trimestru din 2015 şi un profit de 3,6 miliarde de dolari, iar Facebook – venituri de 3,5 miliarde de dolari şi profit de 0,51 miliarde de dolari.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Mașina oficială a festivalului este Toyota Hybrid. Bilete se găsesc pe site-ul oficial, www.iceefest.com. Acolo găsiți și agenda evenimentelor din cadrul festivalului: http://www.iceefest.com/agenda.

Facebook şi Google au realizat în trimestrul 1 2015 venituri cumulate de 20,8 miliarde de euro. Cifra reprezintă aproximativ jumătate din produsul intern brut al României, estimat tot trimestrial.

Mai exact, Google a raportat venituri de 17,3 miliarde de dolari în primul trimestru din 2015 şi un profit de 3,6 miliarde de dolari, iar Facebook – venituri de 3,5 miliarde de dolari şi profit de 0,51 miliarde de dolari.

Pe de alta parte, mai ales Google dar, mai nou, Facebook stabilesc stadarde in marketingul digital, genereaza industrii colaterale de sine statatoare (agentii specializate, aplicatii) iar deciziile lor pot face sa dispara sau sa apara zone intregi de business online – si nu numai.

Iata de ce “titulatura” de giganti li se cuvine cu siguranta playerilor de acest tip, atat din punct de vedere business cat si din punct de vedere strategic.

Te-ar mai putea interesa și
Banca Centrală a Turciei anunţă pierderi de 25 de miliarde de dolari în 2023
Banca Centrală a Turciei anunţă pierderi de 25 de miliarde de dolari în 2023
Banca Centrală a Turciei a înregistrat, anul trecut, pierderi de 818,2 miliarde de lire (25,25 miliarde de dolari), conform bilanţului contabil publicat duminică în Monitorul Oficial, pe fondul......
Elis Pavaje investește 13 milioane de euro în dublarea capacității de producție în fabrica de la Stoenești, Prahova
Elis Pavaje investește 13 milioane de euro în dublarea capacității de producție în fabrica de la Stoenești, Prahova
Elis Pavaje, producător autohton de pavele, investește 13 milioane de euro în extinderea fabricii de lângă Ploiești, ...
Burduja: Trebuie să ne asigurăm că sectorul energetic este sigur în faţa atacurilor actorilor statali sau nestatali
Burduja: Trebuie să ne asigurăm că sectorul energetic este sigur în faţa atacurilor actorilor statali sau nestatali
Trăim într-o lume mai complicată ca niciodată şi vedem asta în fiecare zi, de aceea este foarte important să ne asigurăm ...
SUA şi aliaţii lor s-au pregătit timp de 10 zile pentru atacul Iranului asupra Israelului – EFE
SUA şi aliaţii lor s-au pregătit timp de 10 zile pentru atacul Iranului asupra Israelului – EFE
Atacul Iranului asupra Israelului nu are precedent: este pentru prima dată când Teheranul a lansat o ofensivă directă ...