Giganţii Internetului revin în Bucuresti, la ICEEfest 2014

Cele mai mari companii ale industriei digitale globale, cunoscuţi producători de conţinut online, specialişti în generarea de vânzări prin Internet dar şi agenţii de comunicare aflate în spatele unor campanii de marketing celebre se vor afla la Bucureşti pentru doua zile, la ICEEfest.
Economica.net - mie, 07 mai 2014, 09:43
Giganţii Internetului revin în Bucuresti, la ICEEfest 2014

Interactive Central and Eastern Europe Festival are şi anul acesta o listă impresionantă de companii care au decis sî prezinte aici tot ce e nou pentru Europa Centrală şi de Est.

Viitorul marketingului digital va fi tratat în prima zi de specialişti de la Twitter, Skype, Facebook sau Yahoo. În partea a doua a zilei, scena ICEEfest va fi ocupată de reprezentanţii unor branduri majore care produc conţinut online: de la veterani ca Forbes sau BBC până la proiecte care au schimbat regulile jocului, precum UpComing. Tot în prima zi, o sesiune consistentă va fi alocata revoluţiei mobile, cu Windows Phone şi Shazam în prim-plan.

A doua zi a festivalului va începe sub semnul creativităţii, cele mai spectaculoase campanii ale anului vor fi prezentate de agenţii celebre precum DigitasLBi, SidLee, DDB sau ZOO (parte a Google). Va urma o sesiune dedicată revoluţiei în publicitatea online: AppNexus, Xaxis, LiveRail, Vivaki, Mindshare sunt doar câteva din companiile care vor explica ce înseamna automatizarea vânzării şi cum va schimba acest fenomen industria online.

După câteva exemple spectaculoase de a face jurnalism digital prin puterea imaginilor, cu Visua.ly, Branderati sau Daily Motion, va urma o jumătate de zi dedicată exclusiv generarii de vânzări online, unde specialiştii în e-commerce vor putea afla noutăţi de la Google, Facebook, Future Candy sau Dynamo.

Prezentărilor de pe scena principală li se vor adăuga workshopuri şi traininguri aplicate, care vor fi anunţate în curand.

Nicipartea distractivă nu va lipsi. Actorul şi comediantul britanic Keith Farnan va intreţine atmosfera iar în agenda veţi găsi şi dezbateri amuzante precum “Viral Movie Night” cu Teo de la Sector 7,premiile IAB MIXX Awards sau intâlniri ale vedetelor din muzica şi comedie cu fanii de pe Facebook.

ICEEfest este organizat deThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie şi se va desfăşura la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, în 12 şi 13 iunie. Biletele sunt dispobibile la adresa www.iceefest.com.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...