1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Global Vision va administra clădirea de birouri H Victoriei 109, de 7.300 mp, a companiei israeliene Hagag

Compania Global Vision va oferi de servicii de tip property management pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109, de 7.300 mp, dezvoltat de israelienii de la Hagag. Astfel, Global Vision preia administrarea proprietății amplasate pe Calea Victoriei.

28 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul a fost finalizat și urmează să întâmpine primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă - dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7.

Global Vision este o companie cu un portofoliu impresionant, experință relevantă și capacitatea dovedită a de livra servicii de înaltă calitate. Know-how-ul și pasiunea comună pentru dezvoltările imobiliare inovatoare și durabile sunt doar două dintre aspectele care ne vor servi drept catalizator pentru o colaborare pe termen lung. Avem încrederea că alături Global Vision vom crește valoarea și gradul de rentabilitate al proprietății noastre, asigurând, în același timp, cel mai înalt nivel de servicii pentru chiriașii H Victoriei 109”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group.

Obiectivul Hagag Development Europe este să asigure un mediu sigur și condiții optime de lucru pentru companiile care urmează a se reloca în clădire. În acest sens, dezvoltatorul a lucrat îndeaproape cu experți și consultați cu experiență și a implementat toate măsurile de siguranță și prevenție prevăzute de Organizația Mondială a Sănătății și recomandate de autoritățile competente. Proiectul va găzdui companii cu renume internațional, case de avocatură, dar și câteva mărci de lux.

Dezvoltatorul estimează atingerea unui grad de ocupare de 85% până la finalul anului în curs.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO