1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti -1 º

Imobiliare

Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidențial H Pipera Lake, dezvoltat de Hagag

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe extinde colaborarea cu Global Vision, care alături de administrarea clădirii de birouri H Victoriei 109, va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidențial H Pipera Lake.

03 dec, 2020 | ECONOMICA.net

În linie cu serviciile similare disponibile pe segmentul rezidențial premium, Hagag Development Europe va asigura, prin intermediul Global Vision, gestionarea eficientă ale clădirilor și spațiilor comune din interiorul complexului, operațiunile de întreținere tehnică, implementarea procedurilor de siguranță și securitate, precum și serviciile de curățenie. Astfel, dezvoltatorul completează portofoliul de servicii premium exclusive dedicate proiectului, precum cele de tip full- service concierge 24/7 sau facilitățile de plată pentru clienți (finanțarea achizițiilor în rate direct la dezvoltator).

„Global Vison este una dintre cele mai proeminente platforme de servicii integrate dedicate sectorului de real estate din România, cu experiență relevantă în toate segmentele pieței. Experiențele de până acum nu fac decât să ne confirme că am pornit la drum alături de un colaborator de încredere care împărtășește responsabilitatea și grija față de proiectele pe care le dezvoltăm, precum și valorile brandului nostru. Inovația și excelența sunt epicentrul proiectelor Hagag Development Europe și am certitudinea că Global Vision deține expertiza necesară pentru a materializa viziunea noastră. Extinderea mandatului inițial și predarea în administrare a proiectului H Pipera Lake reprezintă confirmarea promisiunii noastre de a oferi servicii unice în piață, în special pentru segmentul rezidențial mediu, menite să sporească gradul de confort și siguranță al clienților noștri.”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group

H Pipera Lake este gândit și dezvoltat în baza conceptului gated community și se adreseazăclienților  care sunt în cautarea unei locuințe moderne, departe de agitația orașului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieți urbane. Lucrările de construcție aferente fazei I avansează în ritm alert și în deplină siguranță, urmând a fi finalizate în ultima parte a anului viitor.

Din totalul de 5 clădiri, respectiv 435 de apartamente disponibile în etapa I, primele trei imobile construite înregistrează în prezent un grad de ocupare de 80%,  la care se adaugă alți 30% pentru blocurile 4 și 5. Încadrat în categoria affordable living, proiectul  este dezvoltat în linie cu valorile și filosofia brandului și dispune de finisaje premium, materiale de construcție și execuție de înaltă calitate, suprafețe extinse și numeroase facilități precum zonă de promedă, spații verzi generoase, spații comerciale în interiorul complexului, dar și facilități extra care derivă din amplasamentul în zona de nord a capitalei.

„Apreciem și suntem onorați de încrederea acordată de Hagag Development odată cu extinderea parteneriatului pentru serviciile de property management, în amplul proiect rezidențial H Pipera Lake. Acest moment marchează succesul strategiei Global Vision de a oferi servicii complete de real estate clienților noștri, maximizând astfel calitatea și eficiența operațiunilor. Colaborarea cu Hagag Development este menită să îndeplinească principalul obiectiv de a pune la dispoziția viitorilor locatari un grad superior de confort prin adresarea rapidă a nevoilor lor și rezolvarea promptă a solicitărilor transmise echipelor noastre, printr-o platformă virtuală. Este primul pas pentru a reuși în viitor să creăm un serviciu care să aducă laolaltă tehnologia și expertiza echipelor Global Vision, pentru a crea un sistem performant de intuitive home și anticipare a nevoilor rezidenților.“, a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

Hagag Development Europe  este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 17 ani de Sorin Preda, care asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și institutionali din România si Europa Centrală și de Est. Până în prezent, a dezvoltat și construit proprietăți de peste 1.600.000 mp. În acest moment, compania fondată de Sorin Preda are în dezvoltare parcuri de business în valoare de 500 milioane de euro, unul dintre proiectele de anvergură din portofoliu fiind Constanța Business Park, dezvoltat pe un teren de 100 ha, din proximitatea portului Constanța.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO