1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Globalworth a închiriat în totalitate parcurile logistice deţinute, în prezent, în România

Dezvoltatorul și investitorul imobiliar Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, a semnat la începutul acestui an un contract de închiriere cu DS Smith pentru spațiul disponibil în al doilea parc logistic al său din Timișoara, proiect aflat în portofoliul sub-brandului Globalworth Industrial. DS Smith, liderul european în producția de ambalaje a decis să își reloce operațiunile de Service Center din vestul țării în proiectul din Timișoara, închiriind peste 6.000 mp de la compania imobiliară. Cu această nouă colaborare, gradul de ocupare în proiectele industriale finalizate până în acest moment sub umbrela Globalworth a ajuns la 100%.

18 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Parcul Industrial Timișoara II a început să fie dezvoltat după ce primul astfel de complex logistic din zona aparținând grupului imobiliar, Timișoara Industrial Park I, a beneficiat de o cerere foarte mare din partea chiriașilor.

Timișoara Industrial Park II va fi construit în etape, iar lucrările pentru acest proiect au început în octombrie 2018, prima clădire fiind finalizată anul trecut. Primul depozit din noul parc se întinde pe o suprafață de 17.700 mp și găzduiește deja compania NDB Logistică.

În total, la încheierea proiectului, parcul industrial va pune la dispoziția chiriașilor spații cu o suprafață de 170.000 mp.

„Cu proiecte dezvoltate sau aflate în dezvoltare în zonele importante ale țării, Globalworth Industrial urmărește să pună la dispoziția companiilor din România spații pentru operațiuni de producție, depozitare și logistică respectând cele mai înalte standarde de calitate și mediu, iar Timișoara Industrial Park nu face excepție de la această regulă", a declarat Mihai Zaharia, Director of Investments and Capital Markets al Globalworth.

Timișoara Industrial Park II este situat în imediata apropiere a primului parc industrial dezvoltat de Globalworth în Timișoara, şi anume Timișoara Industrial Park I. Acesta este în prezent închiriat integral către companii precum Valeo, Continental, Honeywell, Coca-Cola și Litens. Timișoara Industrial Park Valeo a obținut recent certificarea verde BREEAM Very Good pentru Asset Performance și Building Management.

Globalworth Industrial este o platformă de dezvoltare și investiții în piața imobiliară de logistică și industrial, care adună până în acest moment în portofoliu parcuri premium în locații strategice precum Pitești și Timișoara. Acest sector al companiei Globalworth beneficiază de o expansiune rapidă, cu proiecte de anvergură în derulare în apropierea orașelor Constanța, București și Timișoara.

La finalul lunii Iunie 2019 portofoliul Globalworth Industrial însuma o suprafață de 190.000 mp.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO