1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Imobiliare

Globalworth a preluat în totalitate controlul asupra clădirii office Renault Bucharest Connected

Globalworth a devenit unic proprietar al firmei care deține clădirea Renault Bucharest Connected, în urma achiziţiei pachetului de 50% deținut de compania Elgan Group (controlată de investitorul Simon Roth). Astfel, proiectul de aproape 58.000 de metri pătrați care oferă, alături de spații extinse de birouri, și un centru de design, dezvoltat în zona de vest a Bucureștiului, este acum în totalitate proprietatea Globalworth și e închiriat de Reanult. 

15 ian, 2020 | ECONOMICA.net

După ce a achiziționat Pitești Industrial Park, al cărui unic client este Dacia Renault, Globalworth a oferit grupului francez și soluția pentru spațiile de birouri prin proiectul Renault Bucharest Connected. Sediul din vestul Capitalei găzduiește centrul de inginerie, departamentul de vânzări, sectorul de servicii de business și departamentele de suport - HR, comunicare, IT/S, managementul calității, financiar, legal și asset management.

Lucrările au fost demarate în luna august 2017, iar clădirea a fost finalizată în luna februarie 2019. Proiectul include 40.000 de metri pătrați de birouri de clasa A și un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 de locuri de parcare, la care se adaugă cele 760 de locuri aflate la suprafață. De asemenea, proiectul înglobează și un centru de design de 8.000 de mp, iar angajații care lucrează aici au la dispozitie și un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor. La toate acestea se adaugă alte facilități precum un restaurant, sală de sport și un cabinet medical.

Globalworth are active de 1,2 miliarde de euro în România, majoritatea clădiri de brouri. De asemenea, compania fondată de Iaonnis Papalekas dezvoltă și gestionează proiecte de logistică/industrie ușoară.

Peste 95% din portofoliul companiei e reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 685 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO