1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

Globalworth cumpără două clădiri de birouri în Polonia cu 185 mil. euro

Globalworth, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, care deține Compania, fondată de aomul de afaceri Ioannis Papalekas, are un portofoliu de clădiri office cu o valoare de circa 1,3 miliarde de euro la nivel național a anunțat că a semnat un acord preliminar de vânzare-cumpărare cu Cavatina Holdings pentru a achiziționa două imobile de birouri în Polonia, la Varșovia și Cracovia, la finalizarea acestora programată pentru primul trimestru din 2020.

04 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Chmielna 89 este un birou de 14 etaje, amplasat direct lângă Turnul Warta, de 34 de mp, al companiei din centrul Varșoviei, și oferă 25.000 de metri pătrați închiriabili.

Biroul Tischnera este un birou de dezvoltare, situat la sud de centrul istoric al Cracoviei. Clădirea de 34.000 mp este centrată în jurul unei curte interioare de 1k mp și este bine poziționată pentru legăturile de transport către centrul istoric.

Contravaloarea maximă a tranzacției pentru cele două active a fost stabilită la 185 de milioane euro, iar chiria contractată anuală a celor două active va fi de aproximativ 12 milioane euro.

Acordul preliminar de vânzare și cumpărare este supus diferitelor condiții. Acordul final de vânzare și cumpărare este de așteptat să fie executat în primul trimestru al anului 2020, iar o actualizare suplimentară va fi furnizată la timp.

Potrivit lui Dimitris Raptis, director executiv adjunct și director general de investiții al Globalworth, piața birourilor din Polonia e extinsă și în unele orașe secundare, spre deosebire de România, unde se concentrează în special în București, celalalte orașe de provincie fiind a începutul pieței dezvoltărilor office.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO