1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Globalworth internalizează administrarea portofoliului de birouri deținut în România

Globalworth a finalizat internalizarea serviciilor de administrare a portofoliului de birouri deținut în România, de circa un milion mp.

19 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

În ultimele 12 luni, am preluat conducerea unităților noastre, cum ar fi Bucharest Tower Center, UniCredit HQ, Globalworth Green Court (A, B, C), Campus Globalworth Tower 1 și Tower 2, BOC și BOB.

„Unele dintre cele mai prestigioase corporații multinaționale se află în clădirile noastre de birouri și au devenit partenerii noștri în crearea unui mediu de lucru inovator și orientat spre tehnologie. Stabilirea unei echipe de administrare a proprietății în cadrul întregului nostru portofoliu în România a fost o perspectivă strategică de afaceri pentru a continua misiunea noastră de a dezvolta cea mai bună experiență de birou. De asemenea, asigurarea comunicării directe și fluide între chiriasii și proprietarul clădirii este un atu important al managementului proprietății interne - aceasta generează valoare adăugată pentru ocupanții noștri datorită angajamentului nostru de a-și satisface nevoile în timp ", spune Valentin Neagu, directorul de gestionare a activelor Globalworth.

Internalizarea serviciilor de administrare a proprietății asigură o implementare uniformă a politicii grupului nostru.

Compania asigură deja administrarea pentru alte cinci proiecte de birouri din portofoliul companiei din România, cum ar fi Globalworth Tower, Globalworth Plaza, Gara Herăstrău și City Offices.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO