1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Globalworth listează o nouă emisiune de obligaţiuni la BVB

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), Globalworth şi BT Capital Partners organizează, vineri, evenimentul de lansare a unei noi emisiuni de obligaţiuni Globalworth.

18 mai, 2018 | Agerpres

Anul trecut, pe 31 iulie, Globalworth a demarat listarea de obligaţiuni corporative în valoare de 550 de milioane de euro pe Bursa de la Bucureşti. Admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor corporative emise de companie, cu simbolul GWI22, a reprezentat, la vremea respectivă, cea mai mare emisiune de acest tip din istoria BVB.

Obligaţiunile corporative Globalworth au fost, de asemenea, admise la tranzacţionare pe piaţa reglementata a Bursei de Valori din Irlanda.

Compania de investiţii imobiliare Globalworth, prezentă şi pe piaţa din România, este listată pe piaţa bursieră AIM care activează în Europa Centrală şi de Est. Compania a devenit principalul investitor pe piaţa de clădiri de birouri din România, iar în 2017 a pus bazele unei platforme semnificative de investiţii în Polonia, printr-o participaţie de 72% în Griffin Premium R.E. N.V. (GPRE), un investitor care activează pe piaţa poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varşovia.

Portofoliul Globalworth are o valoare totală de 1,8 miliarde de euro, 90% din aceasta fiind reprezentat de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 440 de companii naţionale şi multinaţionale din 28 de ţări şi 37 de sectoare de activitate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO