1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Imobiliare

Google construieşte propriul său oraş, lângă sediul central al companiei din Silicon Valley

Google îşi construieşte propriul său campus asemănător unui oraş, lângă sediul central al companiei din Silicon Valley, care va reuni parcuri, restaurante şi locuinţe accesibile, relatează Business Insider citat de News.ro.

06 sep, 2020 | News.ro

Compania a prezentat în această lună propunerea pentru Middlefield Park, un campus modernizat cu o suprafaţă de 161.874 de metri pătraţi din oraşul Mountain View, California, unde se află în prezent sediul central al Google. Planul include o reţea de parcuri, spaţii comerciale, birouri, o piscină publică şi terenuri de sport.

Google intenţionează să creeze până la 1.850 de locuinţe, iar 20% dintre acestea vor fi la preţuri accesibile. Anunţul referitor la locuinţe urmează unui angajament de 1 miliard de dolari pe care Google l-a făcut anul trecut cu privire la locuinţele din zona golfului San Francisco, care a inclus modificarea destinaţiei unor terenuri pentru a construi 15.000 de case noi pentru niveluri de venit variate, inclusiv case destinate familiilor cu venituri mici şi medii. Citeşe mai departe pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO